Δραματικές στιγμές στη Βουλή με φωνές και λιποθυμία που προκάλεσαν αναστάτωση. Ένταση σημειώθηκε στους διαδρόμους της Βουλής, στο ισόγειο του μεγάρου, όταν η αναστάτωση προκλήθηκε από φωνές που ακούστηκαν έξω από το γραφείο του Δημήτρη Μάντζου, κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ. Οι υπάλληλοι και η φρουρά αντέδρασαν άμεσα στην κατάσταση, η οποία φάνηκε να είναι σοβαρή. Σύμφωνα με μη επιβεβαιωμένες πληροφορίες, ακούστηκαν έντονοι θόρυβοι, καθώς και μια γυναικεία φωνή που φώναζε βοήθεια, αστυνομία.
Αμέσως προκλήθηκε αναστάτωση, καθώς ο κ. Μάντζος και μια εργαζόμενη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ εξήγησαν ότι υπήρξε διαπληκτισμός σχετικός με πολιτικό ζήτημα, ο οποίος οδήγησε σε επεισόδιο ορθοστατικής υπότασης με αποτέλεσμα η γυναίκα να λιποθυμήσει. Λίγο αργότερα, σε δηλώσεις της προς τους δημοσιογράφους, η ίδια επεσήμανε ότι γνωρίζει την αιτία της λιποθυμίας της, καθώς πρόκειται για μόνιμο πρόβλημα υγείας της, και δεν χρειάστηκε να μεταβεί στο ιατρείο.
Η φρουρά της Βουλής, καθώς και ο φρούραρχος, έσπευσαν στο σημείο. Ακολούθως, ο κ. Μάντζος και η συνεργάτιδά του οδηγήθηκαν στο φρουραρχείο προκειμένου να παρέχουν εξηγήσεις σχετικά με το περιστατικό. Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες, δεν υπήρξε καταγγελία για το γεγονός.
Πηγή περιεχομένου: in.gr