Επίσημα στο κόμμα του Μπογδάνου η Αφροδίτη Λατινοπούλου (vid)

Με ένα βίντεο στα social media η Αφροδίτη Λατινοπούλου ανακοίνωσε κι επίσημα πως θα «κατέβει« στις εκλογές με την «Εθνική Δημιουργία» και τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο.

Στην ανάρτησή της η Αφροδίτη Λατινοπούλου – η οποία διεγράφη από τη ΝΔ με αφορμή δηλώσεις της για τη Δανάη Μπάρκα – αναφέρει μεταξύ άλλων πως:

«Mε τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο μας ενώνουν κοινές αξίες, τα ιδανικά της πατρίδας, της θρησκείας και της οικογένειας, αλλά και η τόλμη να εκφράζουμε δημόσια όσα άλλοι πολιτικοί φοβούνται ακόμα και να ψελλίσουν».

Μετά από αρκετή σκέψη κατέληξα με ποιον θα συμπορευτώ πολιτικά. Μπορεί κάποιοι να στεναχωρηθούν που δεν θα ανήκουμε στην ίδια κομματική παράταξη όμως να θυμάστε πως οι απόψεις, οι ιδέες κ τα ιδανικά μας, μας ενώνουν και αυτό είναι το σημαντικότερο. Σας ευχαριστώ, έγραψε στην ανάρτηση της, που συνοδεύεται και από βίντεο.

Υπενθυμίζεται πως πριν τα χονδροφοβικά της σχόλια για την Δανάη Μπάρκα, η Αφροδίτη Λατινοπούλου είχε κάνει σειρά προκλητικών και προσβλητικών δηλώσεων και για άλλες προσωπικότητες, σχολιάζοντας την εξωτερική εμφάνιση και τον σεξουαλικό προσανατολισμό τους.

Δείτε επίσης: Φρίκη στη Ρόδο: Νονά φέρεται να ασελγούσε στα δίδυμα βαφτιστήρια της