«Επιστροφή στο σπίτι μας, στη Νέα Δημοκρατία» – Οι φωτογραφίες που ανήρτησε ο Μητσοτάκης φεύγοντας από το Μαξίμου

Τον υπηρεσιακό πρωθυπουργό υποδέχθηκε χθες στο Μέγαρο Μαξίμου ο Κ. Μητσοτάκης, ο οποίος του παρέδωσε τον φάκελο με τις προτεραιότητες της κυβέρνησης για τις επόμενες εβδομάδες.

«Όπως ακριβώς προβλέπεται, επιστροφή στο σπίτι μας, στη Νέα Δημοκρατία» έγραψε στην ανάρτησή του στο Facebook ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας. Στις ασπρόμαυρες φωτογραφίες, είναι μεταξύ άλλων η στιγμή που υποδέχεται ο ίδιος τον υπηρεσιακό πρωθυπουργό ενώ δε θα μπορούσε να λείπει και ο Peanut, το σκυλάκι του Μαξίμου, που υιοθέτησε ο πρωθυπουργός πριν από δύο χρόνια.

Υπενθυμίζεται πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την παράδοση-παραλαβή παρέδωσε στον Ιωάννη Σαρμά τον μπλε φάκελο με όλες τις προτεραιότητες της κυβέρνησης για τις επόμενες εβδομάδες, ενώ παράλληλα του παρέδωσε και μια επιστολή. Σε αυτήν γινόταν λόγος για την αξιολόγηση του τρίτου αιτήματος της χώρας μας προς το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, αλλά και για την προγραμματιζόμενη συνάντηση των τεχνικών κλιμακίων των ελληνικών Αρχών, υπό τον συντονισμό της Γενικής Γραμματείας, με τα αντίστοιχα κλιμάκια των ευρωπαϊκών θεσμών.

Φεύγει από το Μαξίμου ο Peanut 

Λίγο μετά τη τελετή παράδοσης – παραλαβής στο Μέγαρο Μαξίμου μεταξύ Ι. Σαρμά και Κυρ. Μητσοτάκη, ο διάσημος σκύλος, μέχρι πρότινος τετράποδος ένοικος του Μαξίμου, ο Πίνατ, έφυγε με… ταξι από το οίκημα.

Το νέο του «σπίτι» θα ειναι πλέον τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στην οδό Πειραιώς.

Ο Πίνατ (Peanut), είναι ένα γλυκός και παιχνιδιάρικος νεαρός σκύλος ο οποίος υιοθετήθηκε τον Απρίλιο του 2021 από τον τότε πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, μετά την γνωριμία τους στο καταφύγιο της Φιλοζωικής Ένωσης Ηλιούπολης.

Δείτε επίσης: Ορκίζεται στις 12 η υπηρεσιακή κυβέρνηση – Νέος ένοικος του Μαξίμου ο Ιωάννης Σαρμάς


Loading