Η Κουμουνδούρου επαναφέρει μία παλαιότερη δήλωση του Άκη Σκέρτσου, ρωτώντας αν επιμένουν στην κυβέρνηση «ότι δύο χρόνια μετά το ξέσπασμα της πανδημίας και ενώ μετράμε πάνω από 16 χιλιάδες απώλειες, δεν χρειαζόμαστε ένα ‘πολυτελές ΕΣΥ’ όπως έλεγε ο κ. Σκέρτσος»
Την κατάσταση στις ΜΕΘ λόγω της έξαρσης του κορονοϊού στη χώρα μας, ειδικά μετά τις καταγγελίες του καθηγητή Πνευμονολογίας, Θεόδωρου Βασιλακόπουλου, στηλίτευσε με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.
Όπως τονίζεται σχετικά: «Μετά την εισαγγελική έρευνα για τις καταγγελίες Βασιλακόπουλου για πρόχειρες ΜΕΘ, που οδήγησαν σε έκρηξη της θνητότητας και τις επώνυμες καταγγελίες συγγενών για τους ανθρώπους τους ότι απεβίωσαν εκτός ΜΕΘ, περιμένουμε από τον κ. Μητσοτάκη να απαντήσει ακόμα στο ερώτημα που θέτουμε τόσες μέρες: Πόσοι ασθενείς έχουν χάσει τη ζωή τους εκτός ΜΕΘ και σε πρόχειρα κρεβάτια, τα οποία βαφτίζουν ΜΕΘ με έναν αναπνευστήρα;».
Η Κουμουνδούρου, μάλιστα, επαναφέρει μία παλαιότερη δήλωση του Άκη Σκέρτσου, διερωτώμενος αν επιμένουν στην κυβέρνηση «ότι δύο χρόνια μετά το ξέσπασμα της πανδημίας και ενώ μετράμε πάνω από 16 χιλιάδες απώλειες, δεν χρειαζόμαστε ένα ‘πολυτελές ΕΣΥ’ όπως έλεγε ο κ. Σκέρτσος».
Τελικά, ολοκληρώνει ο ΣΥΡΙΖΑ, «αυτό εννοούσε ο κ. Μητσοτάκης ότι δεν έχει ξεφύγει η πανδημία; Ότι μπορεί να χάνονται άνθρωποι εκτός ΜΕΘ, αλλά ο ίδιος και η προπαγάνδα του θα πουλάνε τρέλα ότι έχει ενισχύει το ΕΣΥ;».
Δείτε επίσης: Ανάσα για το ΕΣΥ οι μειωμένες μολύνσεις κορονοϊού σήμερα: 3869 κρούσματα, 80 θάνατοι και 536 διασωληνωμένοι
- Στρατηγική προστασίας για τα παιδιά στο διαδίκτυο: Ο ρόλος της κυβέρνησης
- Αύξηση της εγγραφής επαγγελματιών υγείας το 2023 στην Ελλάδα
- Η Ζωή Κωνσταντοπούλου ξεχωρίζει στα βραβεία της Εταιρείας Ελλήνων Σκηνοθετών
- Νέα μέτρα προστασίας για τους δημοσιογράφους από στρατηγικές αγωγές
- Απορρίφθηκε η έφεση της ΑΕΚ στο ΑΣΕΑΔ – Παρά την ποινή, με εντυπωσιακή εμφάνιση επί της Βόννης
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr