Ετοιμάζεται συνάντηση Μητσοτάκη – αγροτών στη Θεσσαλία

Διάλογο με τους αγρότες επιθυμεί η κυβέρνηση μετά τη μεγάλη συγκέντρωση που έγινε στην πλατεία Συντάγματος.

Σήμερα θα γίνουν συνελεύσεις των αγροτών μέσα από τις οποίες θα πάρουν αποφάσεις για τις κινητοποιήσεις τους το επόμενο διάστημα. Το Μέγαρο Μαξίμου βέβαια ξεκαθαρίζει ότι η κυβέρνηση δεν μπορεί να δώσει άλλη βοήθεια λόγω του ότι έχουν εξαντληθεί τα δημοσιονομικά περιθώρια.

propoli

Κυβερνητικό στέλεχος τονίζει ότι «δεν υπάρχουν επιπλέον μέτρα στο τραπέζι, εξαντλήσαμε κάθε περιθώριο του προϋπολογισμού».

Από την αρχή αναγνώρισαν ότι τα αιτήματα των αγροτών ήταν δίκαια και γι’ αυτό, όπως λένε, έγινε κάθε δυνατή προσπάθεια για την στήριξη τους.

Από το περιβάλλον του πρωθυπουργού δεν πέρασε απαρατήρητο το γεγονός ότι οι αγρότες ήταν οργανωμένοι και διαμαρτυρήθηκαν ειρηνικά.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης είπε πως «οι περιορισμένοι δημοσιονομικοί πόροι δεν σημαίνουν άλλοι τρόποι στήριξης και πάνω σε αυτά τα ζητήματα είναι έτοιμη η κυβέρνηση να συνεχίσει τον διάλογο».

Πληροφορίες αναφέρουν ότι εντός των επόμενων δύο εβδομάδων ο πρωθυπουργός θα πάει στη Θεσσαλία για να συναντηθεί με τους αγρότες.

Δείτε επίσης: Ο Μητσοτάκης “ζυγίζει” τους αγρότες και “βλέπει” την επόμενη ημέρα

Loading