Εύα Καϊλή: Αν εκλεγεί ο Ανδρουλάκης θα έχουμε διαρχία με Κωνσταντινόπουλο ή Παπανδρέου

Ανά τακτά χρονικά διαστήματα η ευρωβουλευτής του ΚΙΝΑΛ Εύα Καϊλή η οποία στηρίζει την υποψηφιότητα του Ανδρέα Λοβέρδου, έχει αφήσει σαφείς αιχμές κατά των Γ. Παπανδρέου και Ν. Ανδρουλάκη για τη διεκδίκησή τους στην ηγεσία του ΚΙΝΑΛ

Μιλώντας στον σταθμό North 98.0, η ευρωβουλευτής τόνισε ότι το χθεσινό ντιμπέιτ ενδεχομένως να παίξει καθοριστικό ρόλο στο αποτέλεσμα της Κυριακής. Τόνισε δε πως μια μεγάλη συμμετοχή θα «σπάσει» τους κομματικούς μηχανισμούς.

«Εάν κάποιος ήθελε να έχει αρχηγική πορεία θα όφειλε να είναι υποψήφιος βουλευτής στις προηγούμενες εθνικές εκλογές» είπε χαρακτηριστικά, ενώ έκανε λόγο για διαρχία, εξηγώντας πως «για ενάμιση χρόνο θα έχουμε κάποιον από μια απόσταση και κάποιον που θα είναι ο αντ’ αυτού στη Βουλή, που θα πρέπει να ταυτίζονται οι πολιτικές τους θέσεις διαρκώς, ώστε να μπορέσουν να υπερασπιστούν τις πολιτικές θέσεις του Κινήματος Αλλαγής απέναντι στα νομοσχέδια της κυβέρνησης».

Όπως είπε, για να κάνει πράξη την ανανέωση, ο Νίκος Ανδρουλάκης λογικά θα προτείνει τον Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο, ο οποίος θα κληθεί να δώσει τις μάχες του προϋπολογισμού απέναντι στον Κυριάκο Μητσοτάκη και στον Αλέξη Τσίπρα.

Για το ίδιο ζήτημα μίλησε και σε άλλον ραδιοφωνικό σταθμό, λέγοντας πως αν ζητηθεί να εκλεγεί θεσμικά ο πρόεδρος της ΚΟ, τότε ίσως να είναι ο Γιώργος Παπανδρέου.

Υπενθυμίζουμε ότι η Ευρωβουλευτής

Σύμφωνα με την ευρωβουλευτή, στο παρελθόν έχει τονίσει πως μόνο ο Ανδρέας Λοβέρδος μπορεί να δώσει προοπτική στην παράταξη, «μακριά από εκείνους που ερμηνεύουν ως προοδευτική τη συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ του Πολάκη».

Η απάντηση του Κωνσταντινόπουλου:

Ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, στενός συνεργάτης του Νίκου Ανδρουλάκη, αντέδρασε καυστικά στα όσα δήλωσε η Εύα Καΐλή, μέσω ανάρτησής του στο twitter:

«Αγαπητή @EvaKaili είναι σημαντικό ότι αναγνωρίζεις ότι θα κερδίσει ο Νίκος. #mazi θα νικήσουμε ΝΔ & τον ΣΥΡΙΖΑ. Τα γραφόμενά σου είναι εκτός πραγματικότητας αλλά τα κατανοώ λόγω της μεγάλης ”αγάπης” που μου έχεις. Τα λέμε Τετάρτη στο γκάζι, στο ίδιο μέρος με το 2017, ξέρεις εσύ!».

Δείτε επίσης: Γνώμη/ Γιατί θεωρώ ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης είναι μια καλή επιλογή για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ