Ευρωεκλογές: Ο Γιώργος Αυτιάς ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του με τη Νέα Δημοκρατία

Τις φήμες ότι θα είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία επιβεβαίωσε ο δημοσιογράφος Γιώργος Αυτιάς, ανακοινώνοντας ότι αποχωρεί από το επάγγελμα για να ασχοληθεί με την πολιτική.

Η σχετική ανακοίνωσε έγινε στην κοπή της πίτας της Πανελλήνιας Ένωσης Επαγγελματικών και Ιδιωτικών Θαλαμηγών, εκεί όπου ο δημοσιογράφος ήταν επίτιμος προσκεκλημένος.

propoli

Η Μάγδα Τσέγκου, με την οποία ο δημοσιογράφος είχε συνεργαστεί στο παρελθόν, είχε αναλάβει την παρουσίαση της εκδήλωσης και «πρόδωσε» την υποψηφιότητά του.

«Ο Γιώργος Αυτιάς κατεβαίνει στις ευρωεκλογές και σήμερα είναι η πρώτη εμφάνισή του, οπότε να του ευχηθούμε καλή επιτυχία όλοι μαζί. Και να σας πω και μία είδηση. Έγινε ένα γκάλοπ με τον Γιώργο Αυτιά Να μαντέψουμε τι βγαίνει; Πρώτος βγαίνει ο Αυτιάς στις δημοσκοπήσεις. Καλή επιτυχία» είπε η Μάγδα Τσέκου που ανέβασε και σχετικό βίντεο στο Instagram.

«Πριν αποχωρήσω από αυτό το επάγγελμα, πριν μου κάνει την τιμή η χώρα να φορέσω τη φανέλα της εθνικής γιατί εκεί δίνεις αγώνα για την κοινωνία… Δεν σκόπευα να πω τίποτα. Δεν είμαι πολιτικός βρε παιδιά. Πρέπει να πάμε κάπου εκεί, τουλάχιστον ένας που να ξέρει οικονομικά. Να είστε καλά, σας αγαπώ πολύ», σχολίασε ο Γιώργος Αυτιάς.

«Απόψε παρέλαβα μια τιμητική πλακέτα για την προσφορά μου ως Δημοσιογράφος από την Πανελλήνια Ένωση Πληρωμάτων Ιδιωτικών & Επαγγελματικών Θαλαμηγών, τον Πρόεδρο Γιώργο Βάλλη και τον Γιώργο Αυτιά του οποίου απόψε ανακοινώσαμε ανοιχτά την υποψηφιότητά του στις Ευρωεκλογές παρουσία φίλων, συναδέλφων και μελών του σωματείου.

Αμέσως μετά με τη σειρά μου του παρέδωσα και εγώ την τιμητική πλακέτα και δέχτηκε τις ευχές όλων για καλή επιτυχία στον αγώνα του ενώ υποσχέθηκε πως θα βάλει την πλακέτα του για γούρι στο γραφειο του στην Ευρωβουλή.

Στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας βραβεύτηκαν επίσης ο Γρηγόρης Γκουντάρας με την σύζυγο του Νάταλι Κάκαβα, ο Γιώργος Γρηγορίαδης, η Μαρία Σπηλιοπούλου και ο αγαπημένος όλων μας Μανώλης Κονταρός.

Οι αναμνήσεις αυτής της ξεχωριστής βραδιάς θα παραμείνουν ζωντανές για πάντα στη μνήμη μου γιατί ήταν μια βραδιά γεμάτη αγάπη, εκτίμηση και επιβράβευση, μια βραδιά που θα θυμάμαι για πάντα με χαρά και ευγνωμοσύνη.

Γιώργο Αυτιά καλή επιτυχία στον αγώνα σου, Γιώργο Βάλλη συγχαρητήρια για διοργάνωση και την φιλανθρωπική σας δράση.

Απόψε παρέλαβα μια τιμητική πλακέτα για την προσφορά μου ως Δημοσιογράφος από την Πανελλήνια Ένωση Πληρωμάτων Ιδιωτικών & Επαγγελματικών Θαλαμηγών, τον Πρόεδρο Γιώργο Βάλλη και τον Γιώργο Αυτιά του οποίου απόψε ανακοινώσαμε ανοιχτά την υποψηφιότητά του στις Ευρωεκλογές παρουσία φίλων, συναδέλφων και μελών του σωματείου.

Αμέσως μετά με τη σειρά μου του παρέδωσα και εγώ την τιμητική πλακέτα και δέχτηκε τις ευχές όλων για καλή επιτυχία στον αγώνα του ενώ υποσχέθηκε πως θα βάλει την πλακέτα του για γούρι στο γραφειο του στην Ευρωβουλή.

Στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας βραβεύτηκαν επίσης ο Γρηγόρης Γκουντάρας με την σύζυγο του Νάταλι Κάκαβα, ο Γιώργος Γρηγορίαδης, η Μαρία Σπηλιοπούλου και ο αγαπημένος όλων μας Μανώλης Κανταρός.

Οι αναμνήσεις αυτής της ξεχωριστής βραδιάς θα παραμείνουν ζωντανές για πάντα στη μνήμη μου γιατί ήταν μια βραδιά γεμάτη αγάπη, εκτίμηση και επιβράβευση, μια βραδιά που θα θυμάμαι για πάντα με χαρά και ευγνωμοσύνη. Γιώργο Αυτιά καλή επιτυχία στον αγώνα σου, Γιώργο Βάλλη συγχαρητήρια για διοργάνωση και την φιλανθρωπική σας δράση».

Δείτε επίσης: Ευρωεκλογές 2024: Στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ Πύρρος Δήμας και Γιώργος Αυτιάς

Loading