Έξι…τελικά οι υποψήφιοι για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ

Τρίτος στη σειρά που δήλωσε υποψηφιότητα για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ μετά την ανακοίνωση της Φώφης Γεννηματά είναι ο Παύλος Χρηστίδης

Τρεις ακόμη υποψηφιότητες έρχονται να προστεθούν στην λίστα για τον επόμενο Πρόεδρο στο Κίνημα Αλλαγής. Βασίλης Κεγκέρογλου, Παύλος Γερουλάνος και Παύλος Χρηστίδης ανακοίνωσαν την υποψηφιότητά τους υπό τα νέα δεδομένα που προέκυψαν εξ αιτίας της αιφνίδιας ασθένειας της Φώφης Γεννηματά.

Υπενθυμίζουμε ότι στην κούρσα παίρνουν επίσης μέρος και οι Νίκος Ανδρουλάκης, Ανδρέας Λοβέρδος και Χάρης Καστανίδης.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ, Παύλος Χρηστίδης, ανακοίνωσε σήμερα την υποψηφιότητά του για την προεδρία του κόμματος φιλοδοξώντας να εκφράσει τη νέα γενιά, αλλά και ένα κομμάτι του «γεννηματικού» μπλοκ.

Ο Παύλος Χρηστίδης έστειλε επιστολή με την οποία δηλώνει ότι παραιτείται από εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ και ότι θα είναι υποψήφιος. Στον κύκλο του υπάρχουν στελέχη από τη νεολαία ΚΙΝΑΛ, την αυτοδιοίκηση και το συνδικαλιστικό χώρο.

Οι νέες ισορροπίες

Οι τρεις νέοι υποψήφιοι αιτούνται να τους δοθεί ένα εύλογο χρονικό διάστημα, μέχρι το τέλος της άλλης εβδομάδας, για να συγκεντρώσουν τις απαραίτητες -5000- υπογραφές που απαιτούνται. Η σχετική προθεσμία κανονικά έληγε αύριο.

Ο πρώτος γύρος των εκλογών θα γίνει στις 5 Δεκεμβρίου και σε περίπτωση που χρειαστεί δεύτερος γύρος, αυτός θα γίνει στις 12 του μήνα.

Σε κάθε περίπτωση το σκηνικό έχει αλλάξει δραματικά. Η παρουσία έξι υποψηφίων προσδίδει άλλα χαρακτηριστικά στην αναμέτρηση, δυνάμεις μετακινούνται, συσχετισμοί και ισορροπίες αλλάζουν.

Το βέβαιο είναι ότι με 6 υποψηφίους θα χρειαστεί και δεύτερος γύρος.

Δείτε επίσης: ΚΙΝΑΛ: Θέτει υποψηφιότητα και ο Παύλος Γερουλάνος

Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr