Φ. Γεννηματά: Ο κ. Μητσοτάκης έχει την κύρια ευθύνη για τους εμβολιασμούς που δεν προχωρούν

Για άλλη μια φορά η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, ασκεί δριμεία κριτική στον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, για την διαχείριση της πανδημίας και τους εμβολιασμούς που δεν έπεισαν.

«Οι δυσμενείς εξελίξεις στην πανδημία διαψεύδουν την κυβερνητική προπαγάνδα και επαναφέρουν τον κ. Μητσοτάκη και τους υπουργούς του, στην σκληρή πραγματικότητα», ανέφερε σε δήλωσή της πρόεδρος.

Σύμφωνα με την κ Γεννηματα, ο εμβολιασμός του πληθυσμού δεν προχωρεί ικανοποιητικά κι αυτό παρατηρείται, όπως είπε, ακόμη και σε ιδιαίτερα τουριστικές περιοχές, όπου οι πλήρως εμβολιασμένοι δεν υπερβαίνουν το 40%.

Η κ. Γεννηματά επεσήμανε ότι “απαιτείται ολοκληρωμένο σχέδιο, όπως επανειλημμένα έχει προτείνει το Κίνημα Αλλαγής, με εκστρατεία ενημέρωσης, κινητές μονάδες και υποχρεωτικούς εμβολιασμούς”.

Παράλληλα, υποστήριξε «Ο κ. Μητσοτάκης έχει την κύρια ευθύνη για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί, είναι ώρα να την αναλάβει αντί να την μεταθέτει αλλού».

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, κατέληξε λέγοντας «Αντί να διχάζει και να απειλεί, οφείλει να πρωταγωνιστήσει στην συνεννόηση και τη δημιουργία κοινού μετώπου κατά της πανδημίας».

Δείτε επίσης: Κ Νοτοπούλου: “Παγκόσμιο Διαμάντι η Επίδαυρος”

©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Loading