Δήλωση σχετικά με την αυριανή λειτουργία των σχολείων μέσω τηλεκπαίδευσης έκανε ο τομεάρχης Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Νίκος Φίλης
Στην δήλωσή του ο κ. Φίλης αναφέρει:
«Με την κυβέρνηση υπόλογη για όσα ζήσαμε και ζούμε ακόμα, με εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες παγιδευμένους στο κρύο, το σκοτάδι και την απομόνωση, το υπουργείο Παιδείας επιχειρεί κατά το σύστημά του, ένα επικοινωνιακό αντιπερισπασμό. Η κυβέρνηση για να τραβήξει την προσοχή από όσα συμβαίνουν στις περιοχές που έχουν πληγεί, σε σπίτια, δρόμους, νοσοκομεία, διατάζει να λειτουργήσει τηλεκπαίδευση.
Να φανούν όλα «κανονικά»! Με προφορικές εντολές και απειλές σε όποιον δεν πειθαρχήσει, σε όποιον δεν μπορεί να πάει στο αποκλεισμένο σχολείο, σε όποιον δεν έχει σπίτι του εξοπλισμό, δίκτυο, θέρμανση, ακόμα και ρεύμα!
Η κ. Κεραμέως πιστεύει ότι η μετάβαση από τη δια ζώσης διδασκαλία στην τηλεκπαίδευση, είναι ένα τεχνικό θέμα, ένα κουμπί που πατάει κανείς on-off! Επιμένει να εφαρμόζει την πλατφόρμα της Cisco ενώ δεν έχει συμμορφωθεί πλήρως στην απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. Συμπαραστεκόμαστε σε όσους εκπαιδευτικούς, ακολουθώντας τις αποφάσεις της ΟΛΜΕ, υποστούν διώξεις επειδή αρνούνται να εφαρμόσουν παράνομες προφορικές εντολές.
Η πολιτική βαρυχειμωνιά, η κυβερνητική χρεοκοπία παντού, και στο χώρο της εκπαίδευσης, πλήττει τα σχολεία, τη νεολαία και τους εκπαιδευτικούς με πολλαπλούς τρόπους. Αυτή η κυβέρνηση πρέπει να απομακρυνθεί το ταχύτερο».
Δείτε επίσης: Θεοδωρικάκος: «Η Αττική Οδός απέτυχε παταγωδώς να κρατήσει το δρόμο ανοιχτό»
- Σφοδρές ποινές φυλάκισης για διαδηλωτές στο Τέξας που χαρακτηρίστηκαν τρομοκράτες
- Ιστορικό ορόσημο για τον Λούκα Μόντριτς: 200 συμμετοχές με την Κροατία
- Η Κροατία αναγεννήθηκε με τον Μπούντιμιρ απέναντι στον Παναμά
- Σημαντική νίκη για τους Ουίζαρντς: Έι Τζέι Ντιμπάντσα η πρώτη επιλογή στο NBA ντραφτ 2026
- Ζινεντίν Ζιντάν: Ο θρύλος που σχεδιάζει την επιστροφή του Μπαρτέζ στην Εθνική Γαλλίας
![]()

