Φρέντη Μπελέρη: «ιστορική» χαρακτηρίζει ο γιος του την υποψηφιότητα

Στην υποψηφιότητα του Φρέντη Μπελέρη στις ευρωεκλογές αναφέρθηκε το πρωί του Σαββάτου 20/4 ο γιος του Πέτρος χαρακτηρίζοντάς την «ιστορική»

Ο γιος του Φρέντη Μπελέρη, Πέτρος, τοποθετήθηκε για την υποψηφιότητα του πατέρα του στο “γαλάζιο” ευρωψηφοδέλτιο. «Δυστυχώς, ο πατέρας μου δεν έχει την ελευθερία του για να πει αυτά που θέλει και να περάσει το μήνυμα που θέλει και να μεταφέρει τους λόγους για τους οποίους ο ίδιος ο πρωθυπουργός και η ΝΔ επέλεξαν τον πατέρα μου ως υποψήφιο ευρωβουλευτή» είπε.

propoli

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο Πέτρος επεσήμανε: «Είναι οξυγόνο και μόνο η κίνηση. Είναι μία ιστορική υποψηφιότητα. Δεν έχει υπάρξει ξανά βορειοηπειρώτης στο ευρωκοινοβούλιο. Θα είναι μία φωνή που θα υπερασπιστεί και θα αναδείξει διάφορα ζητήματα, όπως το κράτος δικαίου, ο μη σεβασμός του τεκμηρίου της αθωότητας, ο μη σεβασμός του δικαιώματος εκλέγειν και εκλέγεσθαι, ο μη σεβασμός των μειονοτήτων. Θα ανοίξουν κάποιοι προβολείς πάνω από αυτά τα ζητήματα».

«Μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του έχει αναταθεί ψυχολογικά, έκανε υπομονή και δεν υποχώρησε στο δίκαιο αίτημά μας. Είναι μία στιγμή δικαίωσης. Σημασία έχει να βγει νικητής από τη φυλακή και όχι ακρωτηριασμένος πολιτικά, όπως θέλουν οι Αλβανοί. Και γι’ αυτό είμαστε ευγνώμονες στον Έλληνα Πρωθυπουργό, για την ευκαιρία που μας δίνει», ολοκλήρωσε ο Πέτρος Μπελέρης.

Loading