Πρώην πρωθυπουργός και υποψήφιος για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής βρέθηκε στην Πάτρα στα πλαίσια της προεκλογικής εκστρατείας του – Δείτε τι δήλωσε
Στην δήλωση του τόνισε ότι «η κλιματική κρίση είναι εδώ. Πλημμύρες, κατεστραμμένα μαγαζιά, είναι ένα δείγμα τοπικό, αλλά και οικουμενικό. Θέλω η κυβέρνηση να βοηθήσει άμεσα τους πληγέντες με αποζημιώσεις».
Ολόκληρη η δήλωση του Γιώργου Παπανδρέου
Η κλιματική κρίση είναι εδώ. Πλημμύρες, κατεστραμμένα μαγαζιά, είναι ένα δείγμα τοπικό, αλλά και οικουμενικό. Θέλω η κυβέρνηση να βοηθήσει άμεσα τους πληγέντες με αποζημιώσεις. Είναι απολύτως ανάγκη να υπάρχει ένα Εθνικό Σχέδιο, ένα εθνικό εγερτήριο που θα αντιμετωπίσει την κλιματική κρίση με δίκαιο και αποτελεσματικό τρόπο. Μιλώντας εδώ με τους ιδιοκτήτες, είναι μεγάλη η γραφειοκρατία, όπου η μία υπηρεσία στέλνει τον έναν στον άλλο. Υπάρχει ένα συγκεντρωτικό κράτος που δεν σκύβει στα προβλήματα του πολίτη και βάζει τεράστια εμπόδια, όταν υπάρχουν ιδιαίτερες ανάγκες.
Είναι κάτι που θα αγωνιστούμε, και εδώ τοπικά στην Αχαϊα και την Ηλεία που έγιναν μεγάλες πλημμύρες, αλλά και γενικότερα για να παλέψουμε για πράσινη, βιώσιμη και δίκαιη ανάπτυξη.
Δείτε επίσης: Επαφές Τσίπρα με φορείς και κόμματα για την πανδημία και «την ανεπαρκή διαχείρισή της»
- Ο εφιάλτης της Αλεξάντρα Πολ: Αγάπη, απειλές και η stalker που μετέτρεψε τη ζωή της σε κόλαση
- Οι κορυφαίες παραλίες του κόσμου για το 2025: Ποια ελληνική συγκαταλέγεται στις καλύτερες
- Πιτζάμες για Όλη την Οικογένεια: Άνεση, Ποιότητα και Στυλ από το Comfort.com.gr
- Οι καλύτερες οικονομικές επιλογές κινητών για δώρο στο βαφτιστήρι
- Απόστολος Καλδάρας: Η ελληνική μουσική μέσα από την προσωπική του οπτική