Γαϊτάνης: “Δεν μπορεί κανείς να είναι ικανοποιημένος με το μέγεθος της ταλαιπωρίας που υπέστησαν οι συμπολίτες μας, αρκετά πράγματα πήγαν στραβά”

Στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον Realfm 97,8 μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Τάσος Γαϊτάνης

Ο κ. Γαϊτάνης δήλωσε πως “Δεν πρόκειται η κυβέρνηση να μασήσει τα λόγια της ούτε να κρυφτεί πίσω από καταστάσεις, θα γίνει ενδελεχής ανασκόπηση της κατάστασης, για να δούμε τι έφταιξε ώστε να μην ξαναγίνει. Το μεγαλύτερο πρόβλημα προήλθε από την Αττική Οδό. Δημιουργήθηκαν εξαιτίας αυτού και πολλά άλλα θέματα σε κεντρικούς άξονες. Έριξε περισσότερο χιόνι από την “Μήδεια”.

Όταν προέκυψε το πρόβλημα πρώτα προσέτρεξε η Τροχαία για να δουν πώς μπορεί να γίνει ο απεγκλωβισμός. Δόθηκε εντολή στον στρατό, αλλά χρειάζεται χρόνος για να γίνει. Η ενημέρωση που έχω εγώ είναι ότι στις 5 το απόγευμα ξεκίνησαν οι επιχειρήσεις της ΕΜΑΚ, της Πυροσβεστικής, του στρατού και όλων των δυνάμεων που προσέτρεξαν. Ταλαιπωρήθηκαν πολλοί και αυτό είναι το δυσάρεστο. Παιδιά, ηλικιωμένοι και άρρωστοι άνθρωποι να μένουν σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες…” .

“Προφανώς δεν μπορεί κανείς να είναι ικανοποιημένος με το μέγεθος της ταλαιπωρίας που υπέστησαν οι συμπολίτες μας. Αρκετά πράγματα πήγαν στραβά” πρόσθεσε ο κ. Γαϊτάνης.

Δείτε επίσης: Τσίπρας: «Η καλύτερη αποζημίωση για τον ελληνικό λαό είναι οι εκλογές» (vid)