Δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε η Φώφη Γεννηματά η οποία τονίζει ότι η κυβέρνηση έχει αποτύχει να πιάσει τους στόχους που είχε θέσει.
Αναλυτικά όσα αναφέρει:
«Η πανδημία καλπάζει. Η κυβέρνηση απέτυχε να πιάσει το στόχο που και η ίδια είχε θέσει για τους εμβολιασμούς. Το τείχος ανοσίας παραμένει ανίσχυρο. Ο μίσος -περίπου- πληθυσμός παραμένει ανεμβολίαστος.
Έχουμε έγκαιρα εδώ και μήνες προτείνει: Προτεραιότητα στους ηλικιωμένους και τις ευπαθείς ομάδες με κινητά συνεργεία εμβολιασμού από τον ΕΟΔΥ και σε απομακρυσμένες περιοχές. Ειδικό σχέδιο για το ασφαλές άνοιγμα όλων των βαθμίδων της εκπαίδευσης ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός.
Προετοιμασία του ΕΣΥ για να αντέξει την πίεση που αυξάνεται. Σοβαρός έλεγχος της τήρησης των μέτρων που ανακοινώνονται, έχει ευθύνη η κυβέρνηση για τη χαλάρωση και τον εφησυχασμό. Είναι ώρα για δράση τώρα».
Δείτε επίσης: Στ. Πέτσας: «Δεν θα χαθούν θέσεις εργασίας εξαιτίας των ανεμβολίαστων» (vid)
- Ναυάγιο ανοιχτά του Παναμά: 21 μετανάστες στη θάλασσα, θύμα ένα 8χρονο κορίτσι
- Έλον Μασκ προς τους ομοσπονδιακούς υπαλλήλους: Δώστε αναφορά ή αλλιώς θεωρείται παραίτηση
- Startups: Το τέλος της εποχής των μονόκερων – Πώς κατέρρευσε η φούσκα των 1 τρισ. δολαρίων στη Silicon Valley
- Λευκός Οίκος: Ενδεχόμενος τερματισμός του πολέμου στην Ουκρανία εντός της εβδομάδας
- DOGE: Οι αμφιβολίες για τα 55 δισεκατομμύρια δολάρια σε περικοπές
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr