Πόσοι πολίτες έχουν εμβολιαστεί με τις δύο δόσεις σύμφωνα με τον κ. Γεωργαντά
Ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργος Γεωργαντάς φιλοξενήθηκε στον ΣΚΑΪ και είπε μεταξύ άλλων πως 7.000.000 πολίτες έχουν εμβολιαστεί με τις δύο δόσεις κατά του κορονοϊού. Όσον αφορά τους εμβολιασμούς με την πρώτη δόση, έχουν φτάσει τους 7.430.000.
Περίπου το 1/3 του πληθυσμού, δηλαδή 3.300.000 πολίτες έχουν εμβολιαστεί και με την αναμνηστική δόση σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ο κ. Γεωργαντάς. Στο σύνολο των δικαιούχων της αναμνηστικής δόσης μαζί με αυτούς που εμβολιάστηκαν και το 1.300.000 που έχει προγραμματίσει το ραντεβού του για τις επόμενες ημέρες έχουμε το 75% των δικαιούχων.
«Αναμένουμε τις εισηγήσεις των ειδικών για υποχρεωτικότητα κάτω των 60»
Όσον αφορά το μέτρο της υποχρεωτικότητας ο κ. Γεωργαντάς τόνισε ότι θα ακούσουν τις εισηγήσεις των ειδικών σχετικά με το αν θα πρέπει να επεκταθεί και στους πολίτες κάτων των 60.
Οι άνω των 60 ετών, σημείωσε, ότι έχουν κάνει την τρίτη αναμνηστική δόση κατά ποσοστό 90%.
Δείτε επίσης: Πιερρακάκης: «Περισσότεροι από 324.000 πολίτες έχουν αποθηκεύσει το πιστοποιητικό ταυτοπροσωπίας» (pic & vid)
- Κώστας Λακαφώσης: Το πείραμα με τα έλαια σιλικόνης στον αέρα
- Ο βαρόνος αρχικατάσκοπος του Πούτιν και οι διαπραγματεύσεις ΗΠΑ-Ρωσίας
- Πυροβολισμοί κατά του λιμενικού από διακινητές: η ανακοίνωση
- Σοβαρό επεισόδιο με Τούρκους διακινητές στον Αγ. Φωκά της Λέσβου
- Χαμόγελο του Παιδιού: Συναγερμός για την εξαφάνιση 15χρονης στη Νέα Σμύρνη