Γεωργιάδης: Δεν υπάρχουν άλλα λεφτά – Αν έχουμε έξαρση της πανδημίας, τελειώσαμε οικονομικά (vid)

«Δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα στη ζωή…Αν δεν θες εμβόλιο, κάνε rapid test», ανέφερε ο υπουργός

«Θέλετε χειμώνα να σας ξανακλείσουμε και τώρα πια που δεν υπάρχουν και λεφτά να χρεοκοπήσετε ή όχι;», τη συγκεκριμένη ερώτηση έθεσε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, απευθυνόμενος προς ιδιοκτήτες νυχτερινών κέντρων εστίασης.

«Αντί να φωνάζεις σε μας, να πεις σε καλλιτέχνες να κάνουν δηλώσεις να πάνε να εμβολιαστούν οι άνθρωποι, να μην έχουμε πανδημία τον χειμώνα» και συμπλήρωσε: «Εγώ φταίω που δεν πάει ο άλλος να εμβολιαστεί; Ούτε εσείς ούτε εγώ ούτε ο επιχειρηματίας φταίει. Ο ιός είναι μια πραγματικότητα που γεννήθηκε στη ζωή μας. Δεν μπορώ να πείσω τον καθένα, ούτε κηδεμόνας είμαι ούτε τίποτα», πρόσθεσε.

Επιπλέον, ο κ. Γεωργιάδης υπογράμμισε οτι καταλαβαίνει γιατί δέχονται όλη αυτή την κριτική αλλά δεν καταλαβαίνει ποιά ακριβώς είναι η αντιπρόταση.

«Δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα στη ζωή ταυτόχρονα, το κράτος δίνει ένα εμβόλιο δωρεάν και κάνεις τα κουμάντα σου στη ζωή. Αν δεν θες εμβόλιο, κάνε rapid test (…) Έχει έρθει η ώρα να ωριμάσουμε. Δεν υπάρχουν άλλα λεφτά. Αν έρθει πανδημία τον χειμώνα, τελειώσαμε οικονομικά», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: Άδ. Γεωργιάδης: Οι εμβολιασμένοι θα έχουν μεγαλύτερα περιθώρια κινητικότητας