Γεωργιάδης για «Καλάθι του Νοικοκυριού»: Οριακή μείωση τιμών για 17η εβδομάδα εφαρμογής

Τη 17η εβδομάδα εφαρμογής του διανύει το «Καλάθι του Νοικοκυριού».

Θα παρουσιάζεται ο πλήρης αναλυτικός πίνακας με τη συνολική αξία του κάθε καναλιού ανά αλυσίδα σούπερ μάρκετ ώστε οι καταναλωτές να γνωρίζουν ποιες αλυσίδες συνολικά μείωσαν και πόσο και ποιες αύξησαν και πόσο.

Αυτό σημειώνει σε ανάρτησή του στο twitter ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, τονίζοντας ταυτόχρονα ότι παρατηρείται οριακή μείωση των προϊόντων για 17η εβδομάδα εφαρμογής που περιλαμβάνει το «καλάθι του νοικοκυριού»

Αναλυτικά ο υπουργός αναφέρει:

«17η εβδομάδα εφαρμογής του «Καλαθιού του Νοικοκυριού» και από τις τιμές που έστειλαν οι αλυσίδες προκύπτει ότι από 864 προϊόντα 75 (8.68%) παρουσίασαν αύξηση, 97 (11.23%) παρουσίασαν μείωση, και 692 (80.09%) παρέμειναν σταθερά! Στο σύνολο έχουμε οριακή μείωση. Αλλά από αυτή την εβδομάδα θα παρουσιάζουμε και τον πλήρη αναλυτικό συγκριτικό πίνακα με την συνολική αξία εκάστου καλαθιού ανά αλυσίδα για να βλέπετε ποιες αλυσίδες συνολικά μείωσαν και πόσο και ποιες αύξησαν και πόσο. Το ρεύμα πέφτει, ήρθε η ώρα να επιβραβεύσουμε όσους βάζουν πλάτη στη Κοινωνία!»

Δείτε επίσης: Οικονόμου: Ξεκινά η υποβολή αιτήσεων από μικρομεσαίες επιχειρήσεις για ψηφιακό μετασχηματισμό

Loading

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com