Γεωργιάδης για Πολάκη: «Σίγουρα είναι πιο ακροδεξιός από εμένα – Βρίζει και κάνει buylling»

“Ο Παύλος Πολάκης έχει μια εξαιρετικά ακροδεξιά συμπεριφορά, είναι αγενείς, χρησιμοποιεί προσβλητικό λεξιλόγιο και εκδηλώνει εκφοβιστική συμπεριφορά,” δήλωσε ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης.

«Αν με ρωτήσετε, ποιός είναι πιο ακροδεξιός, εγώ ή ο Πολάκης, είναι σίγουρα αυτός. Η συμπεριφορά του είναι τελείως ακροδεξιά, είναι τραμπούκικη, βρίζει, κάνει bullying», τόνισε ο Άδωνις Γεωργιάδης για τον Παύλο Πολάκη.

propoli

Ο ίδιος παρομοίασε δε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη «με παλαιό επιθεωρητή στα σχολεία που φώναζε σε δασκάλους και παιδιά».

«Εμένα το ύφος του κ. Κασσελάκη δεν μου πολυάρεσε στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ. Ήταν λίγο παλαιού επιθωρητή στα σχολεία που βάζει τις φωνές στους δασκάλους και στα παιδιά, αυτό το στυλ “υπάρχει κάποιος που διαφωνεί να το πει τώρα”. Κάτσε ρε μεγάλε, διάλογο κάνουμε, κόμμα είμαστε», σημείωσε ο κ. Γεωργιάδης, μιλώντας στο Action 24 το πρωί της Δευτέρας (15.01.24).

Όσον αφορά τις σχέσεις Κασσελάκη-Πολάκη, ο κ. Γεωργιάδης υπενθύμισε ότι «έχω προβλέψει από την αρχή ότι θα περάσουν μεγάλη κρίση. Θέλει να γίνει πρωθυπουργός με τον Πολάκη και αυτό δεν γίνεται με κανένα τρόπο».

Και συνέχισε: «δεν ξέρω αν αυτό θα είναι έναυσμα γιατί δεν είναι μια καλή στιγμή για να διαγράψει ο Κασσελάκης τον Πολάκη. Ότι οι σχέσεις τους δεν θα είναι ίδιες, αυτό είναι δεδομένο».

Δείτε επίσης: Ζωή Κωνσταντοπούλου για ομόφυλα ζευγάρια: Είμαστε υπέρ του γάμου και της τεκνοθεσίας – Όλοι οι άνθρωποι είναι ίσοι» (ΒΙΝΤΕΟ)

Loading