Γεωργιάδης κατά Λατινοπούλου: «Δεν μπορείς να βγαίνεις και να λες περίπου προδότη έναν άνθρωπο που δεν έχει μπει ακόμα στον τάφο» – Τι απαντά εκείνη

Γεωργιάδης κατά Λατινοπούλου: «Δεν μπορείς να βγαίνεις και να λες περίπου προδότη έναν άνθρωπο που δεν έχει μπει ακόμα στον τάφο» – Τι απαντά εκείνη

Οι δηλώσεις της Αφροδίτης Λατινοπούλου σχετικά με τον Κώστα Σημίτη, μετά τον θάνατο του πρώην πρωθυπουργού, προκάλεσαν την έντονη αντίδραση του υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη.

Ο κ. Γεωργιάδης, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, ανέφερε: «Άκουσα τις δηλώσεις της κυρίας Λατινοπούλου για τον Κώστα Σημίτη και μου προκάλεσαν αποστροφή για δύο λόγους».

«Ο πρώτος είναι η στιγμή. Το πρώτο που μαθαίνει ο Έλληνας από την εποχή του Ομήρου και ο Χριστιανός από τους πατέρες της Εκκλησίας, είναι ότι μέχρι να ταφεί ένα σώμα παύει κάθε διαμάχη και κατηγορία επί του προσώπου. Εάν αυτό δεν το έχει καταλάβει, δεν έχει καμία σχέση με τη δεξιά, την ορθοδοξία και τον Ελληνισμό. Αυτό είναι παραβίαση των κανόνων που ορίζουν τον Έλληνα» είπε στη συνέχεια ο κ. Γεωργιάδης.

Play