(ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKINISSI)

Γεωργιάδης: «Οι καταναλωτές πρέπει να χρησιμοποιούν την εφαρμογή e-Καταναλωτής για να μαθαίνουν τις τιμές των καυσίμων» (vid)

«Το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων παρέλαβε ένα εργαλείο που λέγεται παρατηρητήριο τιμών, το οποίο σωστά αναφέρεται ότι δεν έχει τιμές πραγματικές» ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης

Προβληματισμός επικρατεί στους καταναλωτές οι οποίοι άλλες τιμές καυσίμων βλέπουν στο παρατηρητήριο τιμών και άλλες ισχύουν στην πραγματικότητα. Ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνις Γεωργιάδης μίλησε στην εκπομπή «Live News» και ανέφερε ότι οι καταναλωτές θα πρέπει να βλέπουν την εφαρμογή e-Καταναλωτής.

«Το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων παρέλαβε ένα εργαλείο που λέγεται παρατηρητήριο τιμών, το οποίο σωστά αναφέρεται ότι δεν έχει τιμές πραγματικές. Είναι οι τιμές που δηλώνουν τα πρατήρια και τα δηλώνουν ανά τακτά διαστήματα», δήλωσε αρχικά ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Το εργαλείο που φτιάξαμε για τους καταναλωτές λέγεται e-Καταναλωτής. Είναι μία εφαρμογή που κατεβαίνει σε όλα τα κινητά δωρεάν. Έχουμε φτιάξει ειδικό σύστημα σε συνεργασία με την ΑΑΔΕ και τα καύσιμα συμπεριλαμβάνονται με ανανέωση 24 ώρες. Άρα το εργαλείο το οποίο πρέπει οι καταναλωτές να χρησιμοποιούν για να μαθαίνουν τις τιμές των καυσίμων σε πραγματικό χρόνο είναι το e-Καταναλωτής».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης σημείωσε πως το παρατηρητήριο τιμών δεν έχει καταργηθεί, αλλά χρησιμοποιείται συμπληρωματικά με το e-Καταναλωτής.

Δείτε επίσης: Χαμός μεταξύ ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ: «Δεξιά τρολ απειλούν τον Γιάννη Μπουρνού» ανέφερε ο Νάσος Ηλιόπουλος

Loading