Τελετή παράδοσης - παραλαβής στο υπουργείο Υγείας από τον απερχόμενο υπουργό Μιχάλη Χρυσοχοΐδη στο νέο υπουργό Άδωνι Γεωργιάδη, Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2024. (ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI)

Γεωργιάδης: Πρώτο μέλημα η πίεση στα νοσοκομεία και η επιτάχυνση των εμβολιασμών

«Θέλω τη μέρα που θα φεύγω, γιατί οι υπουργοί κρινόμαστε όταν φεύγουμε από τα υπουργεία, ο κόσμος να λέει ότι είδε μια σημαντική αλλαγή, ότι έχουμε καλύτερα νοσοκομεία»

Πρώτο μέλημα είναι η πίεση που ασκείται στα νοσοκομεία από τον κορονοϊό και την γρίπη και η επιτάχυνση των εμβολιασμών, δήλωσε ο ο Άδωνις Γεωργιάδης προσερχόμενος στο υπουργείο Υγείας, πρώτη ημέρα μετά την ανάληψη των καθηκόντων του.

propoli

«Πρέπει να επιταχύνουμε τους εμβολιασμούς, οι οποίοι είναι 35.000 παραπάνω σε σχέση με πέρυσι αλλά σημαντικά χαμηλότεροι από την εποχή της πανδημίας. Η κοινωνία έχει χαλαρώσει, αλλά ο κορoνοϊός είναι ακόμη εδώ», ενώ διαβεβαίωσε τους πολίτες ότι όλα θα πάνε καλά, σε ένα υπουργείο που γνωρίζει καλά από την προηγούμενη θητεία του.

«Θέλω τη μέρα που θα φεύγω, γιατί οι υπουργοί κρινόμαστε όταν φεύγουμε από τα υπουργεία, ο κόσμος να λέει ότι είδε μια σημαντική αλλαγή, ότι έχουμε καλύτερα νοσοκομεία» δήλωσε ο υπουργός. Υγείας.

«Γενικά στα υπουργεία που πήγα καλύτερα τα άφησα τα πράγματα μετά. Θα δούμε» τονίζει ο υπουργός Υγείας.

Δείτε επίσης: Η απάντηση του Χάρη Δούκα στα σχόλια για την κόρη Γαλακτερού – Ζαμπέτογλου

Loading