Σφοδρή αντιπαράθεση Γεωργιάδη-Σπίρτζη: «Είστε πράκτορες του Ερντογάν – Γι’ αυτό μας παρακολουθούσατε;» (vid)

Ένταση επικράτησε στην εκπομπή «Σήμερα» ανάμεσα στον Υπουργό Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη, και τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστο Σπίρτζη.

Συγκεκριμένα, ο κ. Γεωργιάδης παρομοίασε τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ως «πράκτορες του Ερντογάν στην Ελλάδα».

propoli

«Η πράξη του κ. Τσίπρα να φωνάξει τον Γάλλο πρέσβη και να του δηλώσει ότι θα τινάξει στον αέρα αυτή τη συμφωνία, δεν θέλω να τη χαρακτηρίσω δημόσια. Θα χρησιμοποιήσω βαρύτατη κουβέντα», δήλωσε αρχικά ο κ. Γεωργιάδης.

Παράλληλα, ο κ. Γεωργιάδης έκανε λόγο για «κροκοδείλια δάκρυα» του Αλέξη Τσίπρα, με αφορμή τη στάση του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ για την εξασφάλιση της συμμετοχής της ελληνικής αμυντικής βιομηχανίας στις σχετικές συμβάσεις με τη Γαλλία.

«Μεσάζοντες είναι τα ελληνικά ναυπηγία για τον κ. Γεωργιάδη […]  και προφανώς θα μπορούσε να γίνει. Εμείς ξέρουμε ότι δεν υπάρχει χώρα στον κόσμο, εκτός από τριτοκοσμικές όπου εκεί ισχύουν άλλες καταστάσεις, που αγοράζουν 14 δις. εξοπλιστικά προγράμματα και στη χώρα τους δεν παράγεται ούτε μια βίδα από αυτά που αγοράζουν», σημείωσε ο κ. Σπίρτζης.

«Είστε επικίνδυνοι για τα εθνικά συμφέροντα. Παίζεται τον ρόλο του πράκτορα του Ερντογάν. Είστε πράκτορες του Ερντογάν», είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης, με τον κ. Σπίρτζη να απαντά:

«Γι’ αυτό μας παρακολουθούσατε; Επειδή είμαστε πράκτορες του Ερντογάν;».

Εκείνη τη στιγμή ο υπουργός ανάπτυξης σε έντονο ύφος απάντησε: «Δεν ντρέπεστε; Εσάς παρακολουθούσαν; Εμένα παρακολουθούσαν»

«Μπράβο κ. Γεωργιάδη. Πείτε το» του απάντησε ο Χρήστος Σπίρτζης.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε επίσης: Ανδρουλάκης: Να κηρυχτεί αντισυνταγματική η διάταξη για τις παρακολουθήσεις

Loading