(ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Γεραπετρίτης: Εκφράζω τη θλίψη μου για τον τραγικό θάνατο των πέντε μελών της ελληνικής αποστολής στη Λιβύη

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να φτάσει το βράδυ της Τρίτης, καθώς την Τετάρτη έχει προγραμματισμένη συνάντηση με τον Τούρκο Πρόεδρο, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ενώ την Πέμπτη θα μιλήσει στην Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ.

Ο κ. Γεραπετρίτης δεν παρέλειψε να εκφράσει τη θλίψη του για το τραγικό ατύχημα που σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της ελληνικής αποστολής για ανθρωπιστική βοήθεια στη Λιβύη. «Εκφράζω τη βαθύτατη θλίψη μου για τον τραγικό θάνατο των πέντε μελών της ελληνικής αποστολής ανθρωπιστικής βοήθειας στη Λιβύη. Αυτές τις δύσκολες ώρες, οι σκέψεις όλων μας είναι με τις οικογένειες των εκλιπόντων, στις οποίες εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια. Εύχομαι ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες. Σήμερα η πατρίδα πενθεί», σημείωσε χαρακτηριστικά.

«Αυτές τις δύσκολες ώρες, οι σκέψεις όλων μας είναι με τις οικογένειες των εκλιπόντων, στις οποίες εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια», αναφέρει ο Γιώργος Γεραπετρίτης και καταλήγει: «Εύχομαι ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες. Σήμερα η πατρίδα πενθεί».

Δείτε επίσης: Δυστύχημα στη Λιβύη: Αυτοί είναι οι τρεις από τους πέντε που έχασαν τη ζωή τους

Loading