Λόγω της ήττας που υπέστη το κόμμα με πολύ χαμηλό ποσοστό
Αρνητικό δείχνει να είναι το κλίμα για τον Άρμιν Λάσετ στους Χριστιανοδημοκράτες, αφού μεγάλα στελέχη του κόμματος όπως ο Βόλφκανγκ Σόιμπλε αλλά και ο απερχόμενος Υπουργός Οικονομίας της Γερμανίας Πέτερ Αλτμάιερ ζητούν την παραίτησή του λόγω του μικρού ποσοστού (24,1%) στις εκλογές.
Όπως αναφέρει η «Bild» αυτό που θέλει ο απερχόμενος Πρόεδρος του κόμματος είναι να δείξει ένα σχέδιο ανασύνταξης του κόμματος κι επίσης έχει πει πως μετά το συνέδριο του κόμματος θα εγκαταλείψει την ηγεσία του κόμματος, αλλά μέχρι τότε θα παραμείνει στο «τιμόνι» του κόμματος. Αρκετές είναι οι πιθανότητες να αναλάβει την ηγεσία του κόμματος ο Βόλφκανγκ Σόιμπλε, με τον Πέτερ Αλτμάιερ να έχει πει ότι ενδέχεται να θέσει κι αυτός υποψηφιότητα.
Στη Γερμανία, συνεχίζονται οι διερευνητικές επαφές για τον σχηματισμό κυβέρνησης.
Δείτε επίσης: Ιράκ: Συνελήφθη ο οικονομικός διαχειριστής του ISIS (pic)
- Δήμος Δέλτα: Εθελοντική αιμοδοσία σε Καλοχώρι, Βραχιά και Σίνδο
- Η Νουρ από το Λονδίνο στην Καβάλα: Τα κοσμήματα που διηγούνται ιστορίες
- Γάζα: Επέκταση των ισραηλινών επιχειρήσεων, 15 άμαχοι νεκροί από επιθέσεις
- Τηλεφωνικές απάτες: Πώς οι επιτήδειοι εκμεταλλεύονται τη μέθοδο Caller ID Spoofing
- Δήμος Κορδελιού-Ευόσμου: Περίπου 4.000 χορευτές από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα συμμετάσχουν στο διεθνή διαγωνισμό χορού «Thessaloniki Dance Cup»
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr