ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKINISSI

Γεροβασίλη για την έξωση στην Κολοβού: «Τα ‘κοράκια’ έχουν ορμίσει στους αδύναμους συμπολίτες μας την εποχή των Πάτσηδων»

Η Γραμματέα της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Όλγα Γεροβασίλη αναφέρθηκε σε δήλωσή της για την έξωση στο σπίτι της δημοσιογράφου Ιωάννας Κολοβού.

Συγκεκριμένα, η κα Γεροβασίλη στη δήλωσή της τονίζει: «Σήμερα ξετυλίχθηκε μπροστά μας η υλοποίηση μιας πολύ άδικης απόφασης σε βάρος μιας γυναίκας χαμηλοσυνταξιούχου δημοσιογράφου για χρέος σε κάρτα 10.000 ευρώ.

Από τη μια η άδικη απόφαση την εποχή των «Πάτσηδων», την εποχή που τα «κοράκια» έχουν ορμίσει στους αδύναμους συμπολίτες μας. Από την άλλη ο τρόπος εκτέλεσης μια άδικης απόφασης που παραπέμπει σε καταδίωξη σκληρά ποινικού ατόμου. Έσπασαν την πόρτα στις 07:00 το πρωί, μπούκαραν, χτύπησαν τη γυναίκα στο χέρι, δεν της επέτρεπαν να πάει στην τουαλέτα, ξεσηκώθηκε η πολυκατοικία, τα παιδιά που πήγαιναν σχολείο.

Αυτές είναι οι μέρες που ζούμε, σε ένα κράτος υποτίθεται ευνομούμενο, ένα κράτος που υποτίθεται ότι προστατεύει τα δικαιώματα των ανθρώπων που πλήττονται.

Ο καθένας ας αναλάβει τις ευθύνες του».

Δείτε επίσης: Έκαναν έξωση στην δημοσιογράφο Ιωάννα Κολοβού – Χρωστούσε 15.000 ευρώ