Γιάννης Μπατζαρακίδης: «Όσο πιο ισχυρό είναι το ΠΑΣΟΚ τόσο πιο γρήγορα θα φύγει η κυβέρνηση»

Με τον κίνδυνο και τον φόβο της κοινωνίας για επανεκλογή του ΣΥΡΙΖΑ στα πολιτικά δρώμενα της πατρίδας μας, η Νέα Δημοκρατία εξασφάλισε το 41%, καθώς σοβαρή αντιπολίτευση με βάση την λαϊκή ετυμηγορία δεν υπήρχε.

*Tου Γιάννη Μπατζαρακίδη, στέλεχος και μέλος της γραμματείας αγροτικού ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ

propoli

Αυτό όμως αντί να το κατανοήσει ως όφειλε και να σκύψει στα προβλήματα της κοινωνίας με σοβαρότητα και υπευθύνοτητα , το κυβερνών κόμμα φούσκωσε τα πανιά του με Περισσή αλαζονεία από τα κεντρικά στελέχη της, μέχρι και τα στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης, νομίζοντας πως το κράτος είναι λάφυρο και οι θεσμοί λειτουργού κατά το δοκούν.

Μεγάλος χορηγός της Νέας δημοκρατίας στις προηγούμενες Εθνικές Εκλογές ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ, ένας ΣΥΡΙΖΑ απολύτως βολικός για την κυβέρνηση και ωφέλιμος για την παραμονή της στην εξουσία. Αντί για υπευθυνότητα που έχει ανάγκη ο τόπος ασχολούνται με το real estate και το πανάκριβο σπιτι του κ.Κασελακη, με τα μέσα να μην χάνουν την ευκαιρία να δείχνουν υπέρ πολυτελέστατα σπίτια αποκρύπτοντας την σκληρή πραγματικότητα που βιώνει η φτωχοποιημένη κοινωνία .

Δεν κατάλαβαν όμως πως σε αυτές τις εκλογές υπάρχει αντιπολίτευση σοβαρή και υπεύθυνη με μια σειρά σοβαρών και έτοιμων στελεχών σε όλα τα επίπεδα. Αυτός είναι και ο ισχυρός κορμός του ΠΑΣΟΚ που συνεχώς καταθέτει προτάσεις και στέκεται υπεύθυνα ως η μόνη αντιπολιτευτική δύναμη κόντρα στην δεξιά του Κυριάκου Μητσοτάκη. Πλέον ο αντίπαλος της Δεξιάς είναι το ΠΑΣΟΚ και με βάση αυτόν τον αντίπαλο η κοινωνία θα πάει στις προσεχείς ευρωεκλογές. Το διακύβευμα των εκλογών αυτών είναι ένα: όσο πιο ισχυρό είναι το ΠΑΣΟΚ τόσο πιο γρήγορα θα φύγει η κυβέρνηση των λίγων, η κυβέρνηση των μεγάλων ανισοτήτων, η κυβέρνηση των κολλητών και του δήθεν επιτελικού κράτους, η κυβέρνηση που έχει διαλύσει την πρωτοβάθμια υγεία και μας παρουσιάζει ως έργο τα απογευματινά χειρουργεία.

Αξίζει να τονίσουμε με έντονο τρόπο την κοροϊδία σε βάρος των πολιτών, είναι ανεπίτρεπτο να μιλάμε για αύξηση μισθών και την ίδια ώρα μάλιστα με στοιχεία μετρήσεων η αγοραστική δύναμη των πολιτών να είναι η χαμηλότερη στην Ευρώπη. Είναι ανεπίτρεπτο να μιλάμε για κοινωνικό κράτος την ώρα που δημοσιεύματα του ευρωπαϊκού τύπου μιλάνε για σκάνδαλα με το ταμείο ανάκαμψης να αδειάζει σε λίγα μόλις άτομα.

Η κοινωνία θα στείλει ηχηρό μήνυμα κόντρα σε όσα επι των ημερών αυτής της κυβέρνησης έχουν διασύρει τους θεσμούς και το κράτος δικαίου, που υποβαθμίζουν την εικόνα της χώρας μας στην παγκόσμια πολιτική σκηνή.

Οι ευρωεκλογές είναι σταυροδρόμι κομβικό, θα είμαστε εκεί, με όλες μας τις δυνάμεις, δεν έχουμε το δικαίωμα να εναποθέσουμε την τύχη του τόπου και το μέλλον της πατρίδας μας σε αυτούς που στην πολιτική είναι για να εξυπηρετούν τον εαυτό τους και τους κολλητούς τους. Χρέος μας απέναντι στην μεγάλη παρακαταθήκη μας να γίνουμε ξανά πρωταγωνιστές της πολιτικής ζωής.

Loading