Γιαννούλης: Έχω δεχθεί 130.000 απειλητικά μηνύματα

Για το σάλο που προκάλεσαν οι πρόσφατες δηλώσεις του για το πάρτυ-μπάρμεκιου στα Διαβατά μίλησε στην εκπομπή “Μιλάμε Πολιτικά” στον Flash 99,4 ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Γιαννούλης.

«Έχουμε μεγάλη ευθύνη όσοι έχουμε δημόσιο λόγο να μη δημιουργούνται έστω και με τις διατυπώσεις, εντυπώσεις». Εξήγησε ότι δεν αποτελεί πρόβλημα ούτε το μπάρμπεκιου, ούτε το χοιρινό, ούτε το αλκόολ.

«Εδώ μιλάμε για προκλήσεις, για ρατσισμό, για μισαλλοδοξία, για διγλωσσία» είπε και εξήγησε ότι όσα και αν ήθελε η ομάδα αλήθειες ή οι μονταζιέρες που λειτουργούν στην Ελλάδα εδώ πολλά χρόνια, ποτέ δεν είπε ότι προτείνει να ποινικοποιηθούν το αλκοόλ και η κατανάλωση χοιρινού ενώπιον ανθρώπων που πιστεύουν σε μία άλλη θρησκεία.

«Είπα όμως ότι είναι σαδιστικό και δείγμα κακού χαρακτήρα, είναι ρατσιστικό να οργανώνεις μία τέτοια εκδήλωση μπροστά στο κέντρο υποδοχής απλά για να τους προκαλέσεις» εξήγησε και συνέχισε: «αν κάποιος πιστεύει ότι αυτό που λέω έχει σχέση με το χοιρινό ή το αλκόολ ή με την ελευθερία των Ελλήνων να καταναλώνουν χοιρινό ή αλκόολ, θα πρέπει να πάρει δημόσια θέση».

«Αυτό είπα από την αρχή. Αυτό που πέρασε είναι αυτό που βόλευε τους Κυρανάκηδες, που προσπαθούν να παίζουνε σε διπλό ταμπλό» σημείωσε ο κ. Γιαννούλης.

Ανέφερε ότι η αδερφή του προέδρου της ΝΔ (σσ Ντόρα Μπακογιάννη) λειτούργησε ως θερμόμετρο για να μετρήσει τις αντιδράσεις και στη συνέχεια και ο πρόεδρος της ΝΔ επικρίνει αυτούς που παίζουν σε δύο βάρκες εντός του κόμματος του.

Ο κ. Γιαννούλης μίλησε για «κυρανακισμό» εξηγώντας ότι είναι ότι «όπου μας παίρνει να κρυφοικοιτάμε, να φλερτάρουμε με την ακροδεξιά και τον εθνικισμό και μετά να λέμε τι καλά ο πρόεδρος και πρωθυπουργός προτείνει να βάλουμε όλοι πλάτη για την αντιμετώπιση του εθνικού ζητήματος που είναι το προσφυγικό. Η διγλωσσία, η προσαρμογή για επικοινωνιακούς λόγους πρέπει να σταματήσει».

«Αναρωτιόμουν αν έκανα κάτι καλό ή κακό, που έφτασα σε σημείο να υπερασπίζονται  την άποψη μου ο Πρετεντέρης, κύρηκας κατά του ΣΥΡΙΖΑ» είπε και πρόσθεσε ότι «ζούμε στη δικτατορία του διαδικτύου και της παραπληροφόρησης».

Ο κ. Γιαννούλης αποκάλυψε ότι δέχεται χιλιάδες απειλητικά μηνύματα. Μέχρι στιγμής είναι 130.000, ανέφερε.

Ακούστε το ηχητικό της συνέντευξης του Χρήστου Γιαννούλη στον flash 99,4:

 

 

Διαβάστε σχετικά: Γιαννούλης: «Κτηνωδία να ψήνεις χοιρινό δίπλα σε Hot Spot»