Η απάντηση της Αχτσιόγλου για την εξωτερική της εμφάνιση: «Μάλλον δεν έχουν δει εργαζόμενη νέα μητέρα από κοντά»

Πώς σχολίασε όσους στάθηκαν στην εξωτερική της εμφάνιση η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ

Τη δική της απάντηση στους επικριτές της έδωσε η τομεάρχης οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ κ. Έφη Αχτσιόγλου αναφερόμενη σε όσους σχολίασαν την εξωτερική της εμφάνιση.

Η κ. Αχτσιόγλου εμφανίστηκε σε ένα βίντεο το οποίο σχετιζόταν με το επίδομα καυσίμων που έδωσε η κυβέρνηση, με πολλούς χρήστες να…προσέχουν ότι είναι ιδιαίτερα ταλαιπωρημένη ενώ κάποιοι άλλοι ανέφεραν ότι αυτά τα σχόλια είναι σεξιστικά.

«Ευχαριστώ όσους ενδιαφέρθηκαν για την εξωτερική μου εμφάνιση. Μάλλον δεν έχουν δει ποτέ εργαζόμενη νέα μητέρα από κοντά» τόνισε αρχικά η κ. Αχτσιόγλου.

Στη συνέχεια προσπάθησε να περιγράψει τι βιώνει μια νέα μητέρα η οποία είναι εργαζόμενη συμπληρώνοντας:

«Να τους ενημερώσω ότι υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να μην κοιμάται, να είναι κουρασμένη και να έχει σημάδια γιατί τα παιδάκια σε μικρές ηλικίες εκφράζουν έτσι την αγάπη τους. Κι ας τους χαλάει τα πρότυπα. Δεν πειράζει», πρόσθεσε.

Στο πλευρό της Έφης Αχτσιόγλου στάθηκε και ο υπουργός ανάπτυξης και επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης μέσω ανάρτησής του στο twitter.

«Την κ. Έφη Αχτσιόγλου όπως και την κάθε άλλη κυρία στην πολιτική, την σχολιάζουμε για όσα λέει και πρεσβεύει αλλά όχι για την εμφάνιση της. Έχει δικαίωμα να φοράει ό,τι νομίζει. Εδώ είμαστε Δύση και αυτά τα έχουμε λύσει προ πολλού ευτυχώς!»

Δείτε επίσης: Έ. Αχτσιόγλου: «Είναι προφανές ότι ο κ. Μητσοτάκης δεν ενδιαφέρεται να μειώσει τις τιμές»