Ο Χρήστος Στυλιανίδης θα μιλήσει για τη σύσταση του νέου Υπουργείου
Στο Λιλ θα βρεθεί ο Υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας κ. Χρήστος Στυλιανίδης για να δώσει το παρών στις εργασίες του άτυπου Συμβουλίου Υπουργών της Ε.Ε. για θέματα Εσωτερικών Υποθέσεων.
Το θέμα που θα συζητηθεί είναι η διασύνδεση της κλιματικής αλλαγής με την πολιτική προστασία, κι έτσι ο Υπουργός θα παρουσιάσει την κίνηση της ελληνικής κυβέρνησης να δημιουργήσει σχετικό Υπουργείο.
Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, στο πλαίσιο της συμμετοχής του στις εργασίες του Συμβουλίου, ο κ. Έλληνας υπουργός θα έχει, επίσης, την ευκαιρία να πραγματοποιήσει διμερείς συναντήσεις και επαφές με ομολόγους του.
Δείτε επίσης: Κ. Σακελλαροπούλου: Με συγκίνηση αποχαιρετάμε τον Χρήστο Σαρτζετάκη. Έναν ακέραιο λειτουργό της Δικαιοσύνης»
- Η Μέγκαν Μαρκλ, η επιστολή του Χάρι και οι συγκινητικές στιγμές του παλατιού
- Γεραπετρίτης: Η συμμετοχή της Ελλάδας στην Πρωτοβουλία των Τριών Θαλασσών προσφέρει προστιθέμενη αξία
- Ν. Δένδιας: Στρατηγική για την αναδιοργάνωση και την ενίσχυση των στρατιωτικών νοσοκομείων
- Πάπας: Ποιες είναι οι προσδοκίες των καρδιναλίων από τον νέο ηγέτη;
- Πάτρα: Ελεύθεροι με εγγύηση οι τρεις κατηγορούμενοι για τον θάνατο της 47χρονης ναυτικού