Η Φώφη Γεννηματά συζητά με νέους στη Θεσσαλονίκη (vd)

Συνάντηση με νέους στη Θεσσαλονίκη έχει η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά.

Ρεπορτάζ: Αντωνία Γκουβεντάρη

propoli

«Η Φώφη Γεννηματά συζητά με την Νέα Γενιά», είναι ο τίτλος της εκδήλωσης που λαμβάνει χώρα σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης.

Αρχικά, οι νέοι ευχαρίστησαν την πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής για την ευκαιρία που τους δίνει να ακουστούν με τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία.

Η Φώφη Γεννηματά συζητά με νέους στη Θεσσαλονίκη (vd)

«Πολλές υποσχέσεις για τη Θεσσαλονίκη χωρίς αντίκρισμα»

«Η Θεσσαλονίκη είναι μια πόλη με πάρα πολλές δυνατότητες», σημείωσε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, προσθέτοντας ότι: υπήρξε ένας ρυθμός ανάπτυξης της πόλης, κάπου αυτό στην πορεία έχει εξανεμιστεί. Υπήρχαν πολλές υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα, πάρα πολλά πράγματα καθυστέρησαν και δεν έγιναν».

Παράλληλα, ανέφερε πως «τώρα πια θα πρέπει να αξιολογήσουμε τους πόρους του Ταμείου Ανάκαμψης,  γιατί μπορεί η Θεσσαλονίκη, με τις δυνατότητες που έχει ως φυσικό περιβάλλον, να ξαναγίνει ένα κέντρο καινοτομίας, επιστήμης, οικονομίας, ενέργειας», κατέληξε η κ. Γεννηματά.

«Το ΚΙΝΑΛ εμπράκτως δίνει το βήμα σε νέους»

«Τα τελευταία χρόνια παρατηρείται το φαινόμενο μιας όλο και μεγαλύτερης αποστροφής των νέων από το πολιτικό γίγνεσθαι. Αυτό, πρωτίστως, φαίνεται στα εκλογικά αποτελέσματα, όπου το ποσοστό αποχής της νέας γενιάς είναι πολύ υψηλό», σημείωσε η κ. Γεννηματά.

Σύμφωνα με την ίδια, άμεσα ωφελούμενες από αυτήν την κατάσταση είναι «οι δυνάμεις της συντήρησης και του λαϊκισμού».

«Το Κίνημα Αλλαγής φαίνεται να αναγνωρίζει αυτό το πρόβλημα, γιατί εμπράκτως δίνει το βήμα σε νέους ανθρώπους, τοποθετώντας τους σε καίριες θέσεις του κομματικού μηχανισμού», σημείωσε η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ.

Συζήτηση με νέους σε γνωστό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης έχει η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά

Gepostet von politic.gr am Mittwoch, 16. September 2020

Δείτε ακόμη:
Στη Θεσσαλονίκη ο Αλέξης Τσίπρας – Είδε Τζιτζικώστα (vd)

Loading