Η Κυριαζίδου Αικατερίνη ανακοινώνει την υποψηφιότητά της με την παράταξη της Μαρίας Μανούκα «Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου»

Η Κυριαζίδου Αικατερίνη μια πολίτης με πολυετή ενασχόληση με τα κοινά σε επίπεδο εκπαίδευσης, κοινωνίας και πολιτισμού, ανακοινώνει ότι θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος στις εκλογές του 2023, με την παράταξη της Μαρίας Μανούκα «Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου»

Ονομάζομαι Κυριαζίδου Αικατερίνη και γεννήθηκα το 1964 στην Τούμπα του Νομού Κιλκίς. Είμαι παντρεμένη, μητέρα δύο παιδιών και κατοικώ μόνιμα στον Δήμο Κορδελιού – Εύοσμου από το 1995.

Υπήρξα εκπαιδευτικός, υπηρετώντας την πρωτοβάθμια εκπαίδευση για 35 χρόνια και συνταξιοδοτόθηκα το 2020. Σημεία – σταθμοί στην καριέρα μου, η ανάληψη διευθυντικής θέσης στο 8ο Δημοτικό Σχολείο Ευόσμου και στο 12ο Δημοτικό Σχολείο Αμπελοκήπων, καθώς και η ενασχόλησή μου με μειονοτικές ομάδες μαθητών, επιτυγχάνοντας την ομαλή ένταξή τους στο σχολικό περιβάλλον.

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής μου πορείας, διετέλεσα Πρόεδρος του Η’ Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου, συνεισφέροντας με δυναμισμό και όραμα στη βελτίωση της εκπαίδευσης, προς όφελος μαθητών, γονέων και εκπαιδευτικών.

Ταυτοχρόνως, υπήρξα Αναπληρωματική Αιρετός στο Π.Υ.Σ.Π.Ε. Δυτικής Θεσσαλονίκης, εκπροσωπώντας και προασπίζοντας σταθερά τα αιτήματα και τα δικαιώματα των συναδέλφων εκπαιδευτικών.

Επιπλέον, επί σειρά ετών ήμουν Αντιπρόσωπος στις γενικές συνελεύσεις της Δ.Ο.Ε. (διδασκαλικής ομοσπονδίας) στο γενικό συμβούλιο της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. και του Ε.Δ.Ο.Θ., αγωνιζόμενη -μεταξύ άλλων- για ζητήματα εργασιακά, οικονομικά, αλλά και συνταξιοδοτικά.

Η προσφορά μου στην εκπαίδευση συνεχίστηκε και μέσα από την ενεργό συμμετοχή μου σε γονεϊκές πρωτοβουλίες για τη διασφάλιση καλύτερων συνθηκών εκπαίδευσης στους μαθητές του Δήμου μας. Θέσεις – κλειδιά για το παραπάνω υπήρξαν αυτή της Προέδρου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων στο 1ο Ενιαίο Λύκειο και στο 2ο Γυμνάσιο Ευόσμου, της Αντιπροέδρου στην Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου, καθώς και της Αντιπροσώπου στην Ομοσπονδία Γονέων και Κηδεμόνων του Νομού Θεσσαλονίκης.

Η προαναφερθείσα πολυετής ενασχόλησή μου με τα κοινά σε επίπεδο εκπαίδευσης, κοινωνίας και πολιτισμού έχει ως γνώμονα την πηγαία διάθεσή μου για προσφορά και την έμφυτη τάση μου για εθελοντισμό, πάντα υπό το πρίσμα της αίσθησης δικαίου και αλληλεγγύης.

Σε αυτό το πλαίσιο και αξιοποιώντας τα εφόδια από την εμπειρία τόσων ετών, θα είμαι υποψήφια στις Δημοτικές Εκλογές του 2023 με τον συνδυασμό της Μαρίας Μανούκα, έχοντας ως στόχο να αγωνιστούμε όλοι μαζί και να επιτύχουμε ένα καλύτερο αύριο για τον Δήμο Κορδελιού – Ευόσμου, τον τόπο μας. Με τον δυναμισμό, την προσήλωση και την ακεραιότητα που με χαρακτηρίζουν ως πολίτη.

Δείτε επίσης: Μαρία Μανούκα για Σχολικές Μονάδες: «Έμπρακτη απόδειξη πως ο κ. Μανδαλιανός δεν έπραξε το αυτονόητο – Είναι τουλάχιστον προκλητικό για τους δημότες»