Η ΝΔ στηλιτεύει τις εθνικά επικίνδυνες δηλώσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ

Ανακοίνωση εξέδωσε το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, στην οποία στηλιτεύονται οι εθνικά επικίνδυνες δηλώσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ παράλληλα καλείται ο Αλέξης Τσίπρας να πάρει καθαρή θέση για τα μέτρα ενίσχυσης της αμυντικής θωράκισης της χώρας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μετά τον κ. Μπαλάφα, που είχε προτείνει παλαιότερα να το ρισκάρουμε με την Τουρκία μειώνοντας τις εξοπλιστικές δαπάνες, και τον κ. Ζουράρι, με τη γνωστή ρήση πως δεν έγινε και τίποτα σπουδαίο αν χάσουμε μερικά νησιά, ήρθε ο πρώην Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Μπαλαούρας να βάλει το κερασάκι στην τούρτα της εθνικής ανευθυνότητας ΣΥΡΙΖΑ, δηλώνοντας δύο μέρες μετά την ανακοίνωση των νέων εξοπλιστικών προγραμμάτων από τον Πρωθυπουργό πως «άλλο να χάνεις νησιά, άλλο βραχονησίδες».

Εκφράζουν αυτές οι δηλώσεις τον κ. Τσίπρα; Ποια είναι η επίσημη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τις τελευταίες ανακοινώσεις του Πρωθυπουργού σχετικά με τα αναγκαία μέτρα ενίσχυσης της αμυντικής θωράκισης της χώρας; Θα ψηφίσει τα νέα εξοπλιστικά, όταν έρθουν στη Βουλή; Θα πάρει καθαρή θέση ή θα προσθέσει άλλο ένα «παρών» στη θλιβερή συλλογή του, κρυβόμενος, αυτή τη φορά, πίσω από εθνικά επικίνδυνες τοποθετήσεις πρώην βουλευτών του;»

Δείτε επίσης: Γαϊτάνης: «Ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει να ποτίζει το “λεφτόδεντρο” που φύτεψε ο Τσίπρας στη Θεσσαλονίκη»