Η ΝΔ Θεσσαλονίκης κέρδισε το στοίχημα

Αποθεωτική ήταν χτες η υποδοχή του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Παλέ όπου πραγματοποιήθηκε η τελευταία μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση του κυβερνώντος κόμματος στην πόλη

Τις προηγούμενες ημέρες, υπήρχε έντονη ανησυχία για το αν και κατά πόσο θα μπορούσε να εκτελεστεί σωστά η άσκηση της τελευταίας προεκλογικής παρουσίας του πρωθυπουργού στην Θεσσαλονίκη σε έναν τόσο μεγάλο χώρο όπως στο Παλέ ντε Σπορ. Από τις εικόνες είναι προφανές ότι το στοίχημα του προέδρου της διοικούσας επιτροπής του νομού Θεσσαλονίκης και της ομάδας του να γεμίσει το κλειστό στέφθηκε με επιτυχία.

Μαθαίνουμε ότι η ομάδα του προέδρου της Δ.Ε. βρίσκονταν στο χώρο ώρες πριν την έναρξη της εκδήλωσης με σκοπό να επιμεληθεί και την τελευταία λεπτομέρεια. Καθώς η αρένα γέμιζε με επισήμους και η ώρα περνούσε, ο κόσμος έπαιρνε τη θέση του στις κερκίδες και το γήπεδο γέμιζε ασφυκτικά. Το επιτελείο της Πειραιώς δεν πίστευε στα μάτια του.
Είναι προφανές ότι μιλάμε για προεκλογική συγκέντρωση η οποία μας παραπέμπει σε άλλες εποχές και για ένα εξαιρετικά δύσκολο εγχείρημα το οποίο στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, την οποία άλλωστε αναγνώρισε από βήματος και ο ίδιος ο πρωθυπουργός.


Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη: Η ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκης από το Παλέ ντε Σπορ

Loading