Η ΝΙΚΗ απαντάει στο ΣΥΡΙΖΑ για τον χαρακτηρισμό «ιεροεξεταστές»

Προκαλεί έκπληξη και απορία η πρόσφατη ανακοίνωση της Τομεάρχου Πολιτισμού της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, αναφορικά με επίκαιρη ερώτηση του Βουλευτή της ΝΙΚΗΣ, Κομνηνού Δελβερούδη.

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, παραποιώντας πλήρως το περιεχόμενο της ερώτησης του βουλευτή, αναφέρει ψευδώς, ότι απαιτήθηκε να τιμωρηθεί ως “βλάσφημο” το ντοκιμαντέρ «Αδέσποτα Κορμιά» της Ελίνας Ψύκου. Για την πλήρη αποκατάσταση της αλήθειας, η εν λόγω επίκαιρη ερώτηση, σε κανένα σημείο της, δεν αναφέρει, δεν υπονοεί και φυσικά δεν καταγγέλλει το περιεχόμενο του συγκεκριμένου ντοκιμαντέρ, αλλά αποκλειστικά και μόνο, την αφίσα προώθησής του.

propoli

Προσπερνώντας τους απαράδεκτους χαρακτηρισμούς, που αποτελούν πλέον τη μόνιμη επωδό των “προοδευτικών” του ΣΥΡΙΖΑ, απέναντι σε οποιονδήποτε έχει διαφορετική άποψη, παραθέτουμε αυτολεξεί το σχετικό απόσπασμα της ερώτησης: «Το ντοκιμαντέρ, συνοδεύεται από μία προκλητική, βλάσφημη και αντιαισθητική αφίσα, η οποία απεικονίζει εσταυρωμένη τη μορφή μιας γυναίκας, εγκύου και γυμνόστηθης, η οποία παραπέμπει απροκάλυπτα και χωρίς καμία αμφιβολία – σε βαθμό ταύτισης – στο ιερό πρόσωπο της Παναγίας. Η εν λόγω αφίσα προσβάλλει απροκάλυπτα τα χρηστά ήθη, βλασφημώντας το ιερό σύμβολο του Σταυρού και τα ιερά πρόσωπα, του Εσταυρωμένου Χριστού και της Παναγίας».

Επειδή προφανώς, θα πρέπει να επαναλαμβάνουμε ακόμα και τα αυτονόητα, ο ερωτών βουλευτής και η ΝΙΚΗ,  ΔΕΝ ζητήσαμε και ΔΕΝ ζητούμε σε καμία περίπτωση την απόσυρση ή την “τιμωρία” του συγκεκριμένου ντοκιμαντέρ, όπως ΨΕΥΔΩΣ και συκοφαντικώς αναφέρθηκε στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Κι επειδή, εμείς στη ΝΙΚΗ σεβόμαστε τη δημοκρατία και τη διαφορετική άποψη, θα αναφερθούμε εκτενέστερα, κατά τη συζήτηση της επίκαιρης ερώτησης στη Βουλή, στα πλαίσια της προβλεπόμενης διαδικασίας του κοινοβουλευτικού ελέγχου.

Δείτε επίσης: Σακελλαροπούλου: Επικίνδυνο να σβήνουμε τις κατακτήσεις των 50 χρόνων

Loading