Η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως, είχε μια ιδιαίτερη «τηλεδιάσκεψη» με μαθητές από το Άργος
Η υπουργός κλήθηκε να απαντήσει στο ερώτημα των μειονεκτημάτων του ελληνικού εκπαιδευτικού συστήματος συγκριτικά με αυτό άλλων χωρών.
Είπε πως ανταποκρίθηκε «με μεγάλη χαρά» στην πρόκληση αυτή,και να μιλήσει και να αντιληφθεί από πρώτο χέρι τα όσα απασχολούν τη μαθητική κοινότητα, το εκπαιδευτικό σύστημα και το σχολείο του μέλλοντος.
Αναλυτικά η ανάρτηση της Νίκης Κεραμέως:
«Mαθητές από το 1ο Γενικό Λύκειο Άργους μου ζήτησαν να συζητήσουμε για θέματα που απασχολούν την εκπαιδευτική τους επικαιρότητα και για προτάσεις τους σχετικά με το εκπαιδευτικό σύστημα.
Με μεγάλη χαρά ανταποκρίθηκα στην πρόσκληση αυτή! Συζητήσαμε ανάμεσα σε άλλα για τον ψηφιακό μετασχηματισμό της εκπαίδευσης, για τα νέα βιβλία που ετοιμάζονται για όλες τις τάξεις, για την ελάχιστη βάση εισαγωγής. Και ίσως η πιο δύσκολη ερώτηση που μου έκαναν τα παιδιά ήταν για τα μειονεκτήματα του ελληνικού εκπαιδευτικού συστήματος σε σχέση με άλλες χώρες.
Ευχαριστώ τα παιδιά πολύ για την πρόσκληση και τη συζήτηση!»
Δείτε επίσης: Δένδιας: Η Ελληνική Γλώσσα άνοιξε νέες οδούς στη μάθηση και την έκφραση
- Κέρδη για το πετρέλαιο: Αντίκτυποι από τις αμερικανικές κυρώσεις στο Ιράν
- Θάνατοι στην Οκλαχόμα από την ιστορική κακοκαιρία
- Ζελένσκι: Πρόταση προς Πούτιν για 30ήμερη παύση επιθέσεων σε πολιτικές υποδομές
- Οι κροίσοι χάνουν περιουσίες εν μέσω έντασης για τους δασμούς
- Η Σεβίλλη δεν μπορεί να νικήσει: 1-1 με την Αλαβές