Η παρουσία Κιλτίδη στα ψηφοδέλτια της ΝΔ «κόβει» τις διαρροές προς τα πιο… δεξιά

Η υποψηφιότητα του άλλοτε υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Κώστα Κιλτίδη μπορεί να αποτελέσει φράγμα στις διαρροές των ψηφοφόρων προς τα δεξιότερα κόμματα.

Δυναμικά στη μάχη των βουλευτικών εκλογών μπαίνει εκ νέου ο πρώην βουλευτής Κιλκίς της Νέας Δημοκρατίας και υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Κώστας Κιλτίδης.

Ο κ. Κιλτίδης στις εκλογές του 2019 έφτασε πολύ κοντά στην επιστροφή του στη Βουλή των Ελλήνων, έχοντας βγει δεύτερος με περίπου 1.000 ψήφους διαφορά από τον πρώτο.

Η παρουσία του στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας θα μπορούσε να χαρακτηριστεί σημαντική πόσω μάλλον όταν πρόκειται για μια παραδοσιακά «δεξιά» περιφέρεια όπως το Κιλκίς. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις λοιπόν, ο κ. Κιλτίδης θα μπορούσε να «κόψει» αρκετές ψήφους από τα «δεξιότερα» της κυβερνητικής παράταξης, σε μια περίοδο που υπάρχει έντονος προβληματισμός για τις διαρροές από τη Νέα Δημοκρατία.

Υπενθυμίζεται ότι την Κυριακή 2/4 ο Κώστας Κιλτίδης θα πραγματοποιήσει ομιλία στο Συνεδριακό Κέντρο Κιλκίς στις 12:00 μ.μ. με τίτλο «Όλοι μαζί για την παράταξη και το Κιλκίς».

Δείτε επίσης: Πρόσκληση σε πολιτική εκδήλωση του Κώστα Κιλτίδη στο Κιλκίς, την Κυριακή 2 Απριλίου

Loading