Η υποψήφια Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου Μαρία Μανούκα απαντά στην «επίθεση» του Κλεάνθη Μανδαλιανού

«Σύμφωνα με τον επικεφαλής Κλεάνθη Μανδαλιανό της δημοτικής Αρχής του Κορδελιού Ευόσμου “ΕΚΤΟΞΕΥΕΙ ΛΑΣΠΗ” όποιος του υπενθυμίζει ότι πρέπει να διεκδικεί το καλύτερο για τους δημότες του και να μην αρκείται στα ….λίγα και τα έτοιμα», γράφει στην ανακοίνωσή της η υποψήφια Δήμαρχος και επικεφαλής της παράταξης «Μαζί στην Ανάπτυξη του δήμου Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου», Μαρία Μανούκα

Ο δήμαρχος του Κορδελιού – Ευόσμου, Κλεάνθης Μανδαλιανός, σε δημοσίευσή του στο facebook, στοχοποιεί την υποψήφια Δήμαρχο και επικεφαλής της παράταξης «Μαζί στην Ανάπτυξη του δήμου Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου», Μαρία Μανούκα, κατηγορώντας την ότι «έχει επιλέξει το δρόμο της λάσπης» και ότι «διασπείρει ψευδείς ειδήσεις παραπληροφορώντας τους δημότες» σχετικά με τις 17 νέες υπερσύγχρονες σχολικές μονάδες που θα κατασκευαστούν.

Από την πλευρά της η Μαρία Μανούκα απαντά πως το να υπενθυμίζεις σε ένα δήμαρχο ότι πρέπει να διεκδικεί το καλύτερο για τους δημότες του και να μην αρκείται στα ….λίγα και τα έτοιμα, είναι τουλάχιστον παράξενο.

«Επιπλέον είναι τουλάχιστον παράξενο να μιλά για “ΛΑΣΠΗ” ο δήμαρχος επί των ημερών του οποίου ο δήμος μας έχει βαλτώσει σε όλα τα επίπεδα», προσθέτει.

Διαβάστε αναλυτικά την ανάρτηση της Μαρίας Μανούκα:

«Το διαβάσαμε και αυτό…..

Σύμφωνα με τον επικεφαλής Kleanthis Mandalianos της δημοτικής Αρχής του Κορδελιού Ευόσμου “ΕΚΤΟΞΕΥΕΙ ΛΑΣΠΗ” όποιος του υπενθυμίζει ότι πρέπει να διεκδικεί το καλύτερο για τους δημότες του και να μην αρκείται στα ….λίγα και τα έτοιμα.

Επιπλέον είναι τουλάχιστον παράξενο να μιλά για “ΛΑΣΠΗ” ο δήμαρχος επί των ημερών του οποίου ο δήμος μας έχει βαλτώσει σε όλα τα επίπεδα.

Εμείς οραματιζόμαστε έναν Δήμο που θα τολμά, θα διεκδικεί και θα έχει λόγο στα κέντρα των αποφάσεων.

Έναν Δήμο πρωτοπόρο.

Εσείς;

Μαρία Μανούκα

Υποψήφια Δήμαρχος

Δήμου Κορδελιού Ευόσμου

Μαζί στην Ανάπτυξη με την Μαρία Μανούκα»

Διαβάστε την ανάρτηση του δημάρχου Κορδελιού – Ευόσμου Κλεάνθη Μανδαλιανού:

«Προς απογοήτευσή μου αναγκάζομαι να απαντήσω σε δημοσίευμα υποψήφιας που, είτε έχει επιλέξει το δρόμο της λάσπης είτε είναι παντελώς ανενημέρωτη για θέματα που αφορούν στο Δήμο, διασπείρει ψευδείς ειδήσεις παραπληροφορώντας τους δημότες.

Η υποψήφια μου επετέθη με αφορμή πως «καμία από τις 17 νέες υπερσύγχρονες σχολικές μονάδες που θα κατασκευαστούν δεν βρίσκεται στο Δήμο μας», κατηγορώντας με ότι «είναι η έμπρακτη απόδειξη πως ο κ. Μανδαλιανός ως απλός παρατηρητής δεν έπραξε το αυτονόητο» και ότι «δεν πίεσε όπως οι Δήμαρχοι Νεάπολης-Συκεών, Παύλου Μελά, Λαγκαδά, Ωραιοκάστρου και Αμπελοκήπων-Μενεμένης», υποστηρίζοντας εν τέλει πώς «δεν έδωσε τη μάχη και ο Δήμος μας έχασε μια ιστορική ευκαιρία».

Το πρόβλημα με τη συγκεκριμένη υποψήφια είναι ότι της διέφυγε η αλήθεια, η οποία την εκθέτει ανεπανόρθωτα. Τα 17 σχολεία στα οποία αναφέρεται αφορούν στο πρόγραμμα «Ανέγερση Σχολικών Μονάδων στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας», του Υπουργείου Μεταφορών ενταγμένο στη Γενική Γραμματεία Ιδιωτικών Επενδύσεων και Σ.Δ.Ι.Τ., το οποίο είχε εγκριθεί πολύ πριν από το 2019 που με την εμπιστοσύνη των πολιτών αναλάβαμε τη διοίκηση του δήμου. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα είχε «παγώσει» λόγω της δημοσιονομικής κρίσης και επανήλθε το 2018, χωρίς να υπάρχει δυνατότητα τροποποίησης του. Αυτά για την αποκατάσταση της αλήθειας.

Την ενημερώνουμε, δε, ότι ως διοίκηση έχουμε ήδη φροντίσει για την ανέγερση δύο σχολείων στο δήμο, με ένταξη στο νέο πρόγραμμα ΣΔΙΤ που πρόκειται να προκηρυχθεί.

Εμείς συνεχίζουμε να πορευόμαστε με ήθος και σεβασμό προς τους πολιτικούς μας αντιπάλους και μιλάμε πάντα με τη γλώσσα της αλήθειας στους συμπολίτες μας, όπως κάναμε από την πρώτη στιγμή που διεκδικήσαμε την ψήφο τους. Και γι’ αυτό κερδίσαμε την εμπιστοσύνη τους και γι’ αυτό μπορούμε να τους κοιτάζουμε στα μάτια, τρία χρόνια μετά την ανάληψη των καθηκόντων μας»

Δείτε επίσης: Μαρία Μανούκα: «Σήμερα γινόμαστε κρίκος της ανθρώπινης αλυσίδας που αγκαλιάζει τα παιδιά με καρκίνο»