Την διαγραφή του Καλλιάνου ζητά με ανάρτηση του ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος, με αφορμή την ανάρτηση του Βουλευτή για την ανήλικη που κατήγγειλε τον βιασμό του Σεμέδο.
Συγκεκριμένα στην δήλωσή του αναφέρει: «Έχουν περάσει δύο μέρες από την ώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ μέσω της αρμόδιας Τομεάρχη του, ζήτησε από τον κ. Μητσοτάκη και τη ΝΔ να τοποθετηθούν για την εμετική ανάρτηση του βουλευτή Καλλιάνου. Δύο μέρες αρνούνται να το πράξουν και σιωπούν.
Ο κ. Μητσοτάκης οφείλει να τον διαγράψει άμεσα. Αν δεν το πράξει δείχνει στον ελληνικό λαό ότι υιοθετεί μέχρι κεραίας την απαράδεκτη ανάρτηση του βουλευτή.
Η χυδαία επίθεση Καλλιάνου δεν αφορά μόνο σε μια ανήλικη που προχώρησε σε μία βαρύτατη καταγγελία, ταυτόχρονα προσβάλει τα θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης και βιασμού».
Δείτε επίσης: Συνεδριάζει η Κεντρική Επιτροπή του ΜέΡΑ 25
- Διαρθρωτικά προβλήματα στις αγροτικές ενισχύσεις: Τοποθέτηση του Άκη Σκέρτσου στη Βουλή
- Γάζα: Ισραηλινά πυρά σκοτώνουν τρεις Παλαιστίνιους και απελευθερώνονται πέντε κρατούμενοι
- Ορόσημο στον κόσμο της μουσικής: Η Xania Monet είναι η πρώτη AI τραγουδίστρια που εισήλθε στα τσαρτς
- Έρευνες στα Βορίζια: Συλλήψεις και δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στην Κρήτη
- Πηγές ΠΑΣΟΚ: Η κατάθεση Στρατάκου αποκαλύπτει το πραγματικό πρόσωπο της κυβέρνησης Μητσοτάκη
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()
