ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKINISSI

Κ. Χατζηδάκης: «Όποιος με παρακολουθούσε, θα έπληττε θανασίμως» (vid)

Ο υπουργός Εργασίας Κωστής Χατζηδάκης, σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ, παραδέχθηκε πως λαμβάνει μέτρα για να μην παρακολουθούν το κινητό του τηλέφωνο, αλλά δεν θα πάει στην ΑΔΑΕ γιατί «δεν θέλει να νομιμοποιήσει όλες αυτές τις ιστορίες».

Ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο, Γιώργο Κουβαρά, για το αν μπορεί να πει με βεβαιότητα ότι το τηλέφωνό του δεν ήταν υπό παρακολούθηση, μετά και το σχετικό ρεπορτάζ της εφημερίδας Documento.

propoli

«Τι να σας πω, δεν τα βρίσκω καθόλου σοβαρά αυτά τα πράγματα. Όχι μόνο διότι ξέρω τον Κυριάκο Μητσοτάκη τόσα χρόνια, έχουμε μια συμπόρευση, όχι μόνο διότι εγώ κινούμαι στο φως, δεν έχω να κρύψω κάτι. Όποιος με παρακολουθούσε, επιχειρηματίας, οποιοσδήποτε, αν με παρακολουθούσε, θα έπληττε θανασίμως. Με μένα τουλάχιστον… », απάντησε ο Κωστής Χατζηδάκης.

Ο δημοσιογράφος συνέχισε: «Έχετε ελέγξει το κινητό σας; Σκοπεύετε να απευθυνθείτε στην ΑΔΑΕ ας πούμε για να δείτε αν σας παρακολουθούσε η ΕΥΠ. Δηλαδή, ο κ. Ανδρουλάκης πήγε στην ΑΔΑΕ και έτσι έμαθε ότι τον παρακολουθούσε η ΕΥΠ. Εσείς, θα κάνετε το ίδιο;»

Τότε ο Κωστής Χατζηδάκης παραδέχθηκε πως λαμβάνει μέτρα, αλλά… δε θα υποβάλει αίτημα στην ΑΔΑΕ για να γίνει έρευνα. «Πέραν των μέτρων που παίρνω, δε θέλω να νομιμοποιήσω όλες αυτές τις ιστορίες», ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ στη συνέχεια είπε ότι το θέμα βρίσκεται στα χέρια της δικαιοσύνης.

Δείτε επίσης: Χρ. Σταϊκούρας: «Η χώρα αναπτύσσεται ισχυρά το 2022, με υψηλότερες αντοχές από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο»

Loading