(ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Κ. Μουτζούρης: «Το βίντεο με τα όσα λέω για τον Κασσελάκη καταγράφηκε παράνομα – Ήταν χιουμοριστική συζήτηση»

Ένα βίντεο με τον Κώστα Μουτζούρη να αποκαλεί «οπισθογεμή» τον Στέφανο Κασσελάκη κάνει τον γύρω του διαδικτύου, με τον περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου να τονίζει ότι η καταγραφή έγινε παράνομα και όσα είπε ήταν σε χιουμοριστική συζήτηση.

Σύμφωνα με τον Κώστα Μουτζούρη, το βίντεο στο οποίο εμφανίζεται ο ίδιος να χαρακτηρίζει «οπισθογεμή» τον Στέφανο Κασσελάκη, είναι «από παλαιότερη προσωπική μου στιγμή με φίλους, που παρεμβαίνουν σε μια χιουμοριστική συζήτηση η οποία κατεγράφη παρανόμως (πράξη για την οποία επιφυλάσσομαι) και διέρρευσε σκοπίμως για ιδιοτελείς και εκβιαστικούς λόγους».

propoli

Και ο κύριος Μουτζούρης συνεχίζει:

«Σε ότι με αφορά, ουδέποτε ο σεξουαλικός προσδιορισμός ενός ανθρώπου αποτέλεσε ή αποτελεί στοιχείο που να επηρεάζει την κρίση μου.  Όσοι με γνωρίζουν ξέρουν. Ο μοναδικός στόχος μου είναι να προσφέρω έμπρακτα και με έργο στην κοινωνία του Βορείου Αιγαίου. Οτιδήποτε άλλο έχει σκοπό να πλήξει εμένα προσωπικά και να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη».  

Η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη: «Δυστυχώς υπάρχει και αυτή η Ελλάδα»

«Δυστυχώς υπάρχει και αυτή η Ελλάδα – Μουτζούρης της Ευρώπης» σχολίασε ο Στέφανος Κασσελάκης, με ανάρτησή του στο X.

Και συνεχίζει: «Το χρέος όλων των προοδευτικών Ελλήνων είναι να μη νιώσουμε αδύναμοι μπροστά στη χυδαιότητα, να μη νιώσουμε λιγότεροι, να μη νιώσουμε ηττημένοι».

«Η σύγχρονη Ελλάδα του αύριο θα νικήσει το μίσος, την ειρωνεία, την οπισθοδρόμηση. Θα είμαι πάντα στην πρώτη γραμμή της μάχης για ισότητα, για συμπερίληψη, για δικαιοσύνη, για αξιοκρατία, για εκσυγχρονισμό και για πρόοδο» καταλήγει ο Στέφανος Κασσελάκης.

Δείτε επίσης: Άκ. Σκέρτσος: «Δεν προσεγγίζουμε την ψήφιση του ν/σ με αυταρχισμό για την ισότητα στον πολιτικό γάμο – Δεν επιβάλλουμε κομματική πειθαρχία»

Loading