Την περιοχή της Ξηροκρήνης επισκέφθηκε η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Θεσσαλονίκη Μαζί» και βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης
Την περιοχή της Ξηροκρήνης επισκέφθηκε σήμερα η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Θεσσαλονίκη Μαζί» και βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης Κατερίνα Νοτοπούλου, με στελέχη της δημοτικής παράταξης.
Στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου η κ. Νοτοπούλου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον πατέρα Ιγνάτιο σχετικά με το κοινωνικό έργο και την προσφορά της εκκλησίας στην περιοχή και πιο συγκεκριμένα για το συσσίτιο που προσφέρει σε άπορες οικογένειες.
Στη συζήτηση τέθηκε το θέμα της φτώχειας και της ασφάλειας στην περιοχή, ενώ οι πολίτες με τους οποίους συνομίλησε η κ. Νοτοπούλου εξέφρασαν την ανάγκη για καλύτερη αστυνόμευση της περιοχής, σύμφωνα με την ανακοίνωση της βουλευτού.
Η βουλευτής στη συνέχεια έκανε περιοδεία σε πάρκα της περιοχής και συνομίλησε με πολίτες οι οποίοι, σύμφωνα με την ανακοίνωση, εξέφρασαν έντονα παράπονα για την εγκατάλειψη της περιοχής από το δήμο και το κράτος.

«Η εικόνα εγκατάλειψης της περιοχής είναι εμφανής στις γειτονιές και στα πάρκα. Χαρακτηριστική είναι η εικόνα σε κεντρικό σημείο της περιοχής όπου εγκαταλελειμμένο οικόπεδο που γειτνιάζει με σχολεία και τον ιερό Ναό, έχει μετατραπεί σε σκουπιδότοπο», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση της κ. Νοτοπούλου.
Σε εμπορικά καταστήματα και καφενεία της περιοχής, η Επικεφαλής της δημοτικής παράταξης συνομίλησε με τους επαγγελματίες οι οποίοι της μετέφεραν το κλίμα ανασφάλειας το οποίο βιώνουν εξαιτίας της πανδημίας, τον φόβο για το κύμα ακρίβειας και τις συνέπειες που θα έχει αυτό για τις επιχειρήσεις τους και τόνισαν την ανάγκη να υπάρξει επαρκής καθαριότητα.

Η Κατερίνα Νοτοπούλου άσκησε κριτική στην διοίκηση του δήμου που, σύμφωνα με την ίδια, «έχει θέσει ως προτεραιότητα, μόνο το κέντρο της πόλης και έχει παραμελήσει τις γειτονιές», και δεσμεύτηκε ότι θα συνεχίσει από την θέση της στο Δημοτικό Συμβούλιο, να υπερασπίζεται την ανάγκη για στήριξη στις γειτονιές που αποτελούν την «καρδιά» της πόλης.
Δείτε επίσης: Εισαγγελική έρευνα ύστερα από καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση στο νοσοκομείο «Γεννηματάς»
- Εξάντληση εισιτηρίων για τον δεύτερο τελικό ΠΑΟΚ – Μπιλμπάο στο FIBA Europe Cup
- Δήμος Πολυγύρου: «Γυναίκες στη δημόσια σφαίρα»
- Οι ΗΠΑ κατηγορούν τη Google για κατάχρηση της τεχνητής νοημοσύνης προκειμένου να εδραιωθεί ως μονοπώλιο
- Ειρήνη Νίνου: Η απουσία κόσμου στην επιστροφή χωρίς μετάλλιο μας στεναχωρεί
- Υποστήριξη ενοικιαστών και συνταξιούχων με μέτρα ύψους 1 δισ. ευρώ
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr