Κ. Νοτοπούλου: “Στις φλόγες τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ”

Πυρά κατά της κυβέρνησης και της διοίκησης Ζέρβα εξαπέλυσε η τομεάρχης Τουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ και επικεφαλής της παράταξης Θεσσαλονικη Μαζί, Κατερίνα Νοτοπούλου, αναφερόμενη σε περιστατικό με λεωφορείο του ΟΑΣΘ που τυλίχθηκε στις φλόγες, τις μεσημεριανές ώρες της Δευτέρας

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου:

propoli

Στις φλόγες τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ

Ένα ακόμη λεωφορείο του ΟΑΣΘ με επιβάτες τυλίχθηκε χθες στις φλόγες ενώ εκτελούσε δρομολόγιο. Το γεγονός αυτό έρχεται να προστεθεί σε άλλες παρόμοιες αυταναφλέξεις, όπως αυτές των λεωφορείων της Λειψίας, δημιουργώντας ανησυχίες στο επιβατικό κοινό και τους πολίτες της Θεσσαλονίκης.

Η απαξίωση του στόλου του ΟΑΣΘ συνεχίζεται και παρά τις επικοινωνιακές προσπάθειες της Διοίκησης του οργανισμού και της ηγεσίας του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών ότι η κατάσταση με τα λεωφορεία έχει βελτιωθεί, έρχονται συχνά πυκνά τέτοια επεισόδια για να τους διαψεύσουν.

Οι ευθύνες της κυβέρνησης Μητσοτάκη και της διοίκησης Ζέρβα είναι τεράστιες για το χάλι των αστικών συγκοινωνιών, καθώς σήμερα η πόλη θα μπορούσε να έχει καινούρια λεωφορεία, αν δεν είχαν ακυρώσει τον διαγωνισμό της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Στην πόλη όμως, θα μπορούσε να κυκλοφορεί και το ΜΕΤΡΟ, αν με προσωπική του ευθύνη ο κ. Μητσοτάκης δεν άλλαζε τον σχεδιασμό για τον σταθμό της Βενιζέλου.

Όσα επικοινωνιακά κόλπα και αν σκαρφιστούν η πραγματικότητα δεν κρύβεται.

Για μια ακόμη φορά καλούμε την κυβέρνηση και τους γαλάζιους τοπικούς παράγοντες να ασχοληθούν με τα πραγματικότητα και όχι την επικοινωνία, να δώσουν λύση στα προβλήματα της πόλης και να σταματήσουν τον εμπαιγμό και την απαξίωση με την οποία αντιμετωπίζουν την Θεσσαλονίκη και τους πολίτες της.

Δείτε επίσης: Πολιτική Προστασία: Δείτε live την έκτακτη ενημέρωση του Χαρδαλιά

Loading