Κ. Πετρίδης: «Το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ διαθέτει αξιόλογα στελέχη με δυναμική και διεισδυτικότητα στην κοινωνία»

Δηλώσεις σχετικά με τις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και την επαναφορά του ονόματος του ΠΑΣΟΚ αλλά και του συμβόλου με τον ήλιο έκανε ο Κώστας Πετρίδης, στέλεχος ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και ελεύθερος επαγγελματίας στο politic.gr.

Ειδικότερα, ο κ. Πετρίδης αναφέρθηκε χαρακτηριστικά στην μεγάλη προσέλευση που σημειώθηκε στις κάλπες τονίζοντας πως «με συντριπτική πλειοψηφία τα μέλη του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ επέλεξαν την επαναφορά του συμβόλου και του ονόματός μας», εξηγώντας παράλληλα ότι το γεγονός της επαναφορας του ονόματος πέρα από τις αναμνήσεις που μας επαναφέρει- τα καλά χρόνια του ΠΑΣΟΚ-, όπου υπήρχε ευημερία, ουσιαστικά τώρα δημιουργεί και μία προσδοκία για το μέλλον.

propoli

«Το βασικό βέβαια σε όλη την διαδικασία των εσωκομματικών εκλογών είναι η τρομερή κινητοποιήση που είδαμε από στελέχη της νέας γενιάς και η απόδειξη πως το ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ διαθέτει αξιόλογα στελέχη με δυναμική και διεισδυτικότητα στην κοινωνία. Υπό αυτήν την έννοια, γεννάται μία αισιοδοξία για το μέλλον αναφορικά με τα εκλογικά μας ποσοστά στις επόμενες κάλπες», υπογραμμίζει εμφατικά ο ίδιος.

Αναφορικά με το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, που θα διεξαχθεί στις 20-22 Μαΐου ο κ. Πετρίδης σχολίασε πως πρόκεται για ένα σημαντικό πολιτικό γεγονός διότι θα καθορίσει τους όρους και το πρόγραμμα του κόμματος με το οποίο θα κατέβουμε στις εθνικές εκλογές.

«Θα είναι ένα συνέδριο στο οποίο η πλειοψηφία των μελών θα συμμετέχει ενεργά με στοχευμένες τοποθετήσεις για να καταλήξουμε σε εκείνες τις ορθολογικές προτάσεις, οι οποίες θα βγάλουν την ελληνική κοινωνία από το τέλμα στο οποίο βρίσκεται λόγω της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας».

Τέλος, επισήμανε πως στο συνέδριο θα παρουσιαστεί ένα ευέλικτο, ορθολογικό σύγχρονο πρόγραμμα με το οποίο το κόμμα θα προχωρήσει στις επόμενες εθνικές εκλογές με σκοπό την δημιουργία μιας κυβέρνησης με σοσιαλδημοκρατικό πρωθυπουργό.

Δείτε επίσης: ΣΥΡΙΖΑ: «Κλείδωσε» η υποψηφιότητα Τονικίδη στο Κιλκίς για τις βουλευτικές εκλογές

Loading