Το φεστιβάλ, φέτος, είναι αφιερωμένο στα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση.
Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, θα εγκαινιάσει αύριο Δευτέρα, 6 Σεπτεμβρίου, στις 20.00, στον υπαίθριο χώρο του Ζαππείου, το 49ο Φεστιβάλ Βιβλίου.
Το φεστιβάλ θα λειτουργεί καθημερινά από 3 έως και 19 Σεπτεμβρίου. Τα επίσημα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου, ώρα 20:00.
Το φεστιβάλ διοργανώνει ο Σύνδεσμος Εκδοτών Βιβλίου (ΣΕΚΒ), η Επιτροπή Ολυμπίων και Κληροδοτημάτων – Ζάππειο Μέγαρο, καθώς και ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ) υπό την αιγίδα του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, του Δήμου Αθηναίων και του Ελληνικού Ιδρύματος Πολιτισμού και με την υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής.
Δείτε επίσης: Το ΥΠΕΞ στέλνει συλλυπητήριο μήνυμα στην Αίγυπτο
- Γ. Κεφαλογιάννης: Συλλογικοί καθαρισμοί οικοπέδων για αποτελεσματική πρόληψη πυρκαγιών
- Εκρηκτική αύξηση εκτοπισμένων στην κεντρική Αϊτή – Πάνω από 50.000 σε μόλις δύο εβδομάδες
- Ινδικό Κασμίρ: 26 νεκροί από φονική επίθεση κατά τουριστών
- Ισραήλ: Επιτυχής αναχαίτιση πυραύλου από την Υεμένη
- Πάπας Φραγκίσκος: Ο ποντίφικας που υπηρέτησε τους φτωχούς, τους μετανάστες και τους αδυνάτους
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr