Καυστικός Τζανακόπουλος σε Μπακογιάννη – Του απάντησε με μια συνταγή για παντεσπάνι

Καυστικός Τζανακόπουλος σε Μπακογιάννη – Του απάντησε με μια συνταγή για παντεσπάνι

Ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ δεν φαίνεται να αφήνει σε «χλωρό κλαρί» τον Δήμαρχο Αθηναίων στην σύγκρουση τους για την Πρωτοχρονιάτικη γιορτή με τον Σάκη Ρουβά

Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος κλιμακώνει με σαρκαστικούς τόνους την κόντρα με τον Κώστα Μπακογιάννη, με αφορμή την γιορτή του δήμου Αθηναίων με τον Σάκη Ρουβά, που προκάλεσε αντιδράσεις λόγω του κόστους.

Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον δήμαρχο Αθηναίων, χαρακτηρίζοντάς τον «πορφυρογέννητο, αλαζόνα, αμετροεπή»με τον Κώστα Μπακογιάννη να απαντά φαρμακερά, χαρακτηρίζοντάς τον «φαιό και χολόχρωμο»!

Πλέον, ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ επανέρχεται και αντί άλλης απάντησης, όπως χαρακτηριστικά λέει, παραθέτει μια συνταγή… για παντεσπάνι.

Η ανάρτηση

«Αντί άλλης απάντησης στον Κώστα Μπακογιάννη μια απλή συνταγή για παντεσπάνι

125 γρ. ζάχαρη
125 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις & λίγο για το ταψί
5 τεμ. αυγά
50 γρ. αμύγδαλα λευκά, αλεσμένα σε σκόνη
βούτυρο αγελάδας, λιωμένο για το ταψί
Παντεσπάνι

Χτυπάμε στο μίξερ με το σύρμα τα αυγά με τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν πολύ καλά και να ασπρίσουν. Κοσκινίζουμε το αλεύρι και το ρίχνουμε σιγά-σιγά στα χτυπημένα αυγά εναλλάξ με την αμυγδαλόσκονη, ενώ παράλληλα ανακατεύουμε με μια μαρίζ (ευλύγιστη σπάτουλα από σιλικόνη). Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε ένα ταψί διαμέτρου 24 εκ. και αδειάζουμε μέσα το μείγμα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170°C για 25-30 λεπτά.

Αφήνουμε το παντεσπάνι να κρυώσει καλά για 3 ώρες τουλάχιστον. Για τη συνταγή Παρλιάρος».

Δείτε επίσης: Ηλιόπουλος: Ξεκάθαρα πολιτική ευθύνη το ότι η Ελλάδα έχει διπλάσιο μέσο όρο θνητότητας στις ΜΕΘ από την ΕΕ

Loading