Καϊλή: «Βλέπουμε γύρω μας το έργο του ΠΑΣΟΚ» (vids)

Τι είπε η ευρωβουλευτής του Κινήματος Αλλαγής στον αποψινό χαιρετισμό της πριν την ομιλία του Ανδρέα Λοβέρδου

Ρεπορτάζ: Αλέξανδρος Παναγιωτίδης

Τον κύκλο των ομιλιών στην προεκλογική συζήτηση του Ανδρέα Λοβέρδου για τις εκλογές ξεκίνησε η Εύα Καϊλή, ευχαριστώντας την Θεσσαλονίκη για όλη την στήριξη. «Η πόλη μας είναι μια πόλη που έχει μια δυναμική στους ανθρώπους που πολιτικά στηρίζει. Εμένα με έχει στηρίξει σε όλη μου την προσπάθεια και ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ» είπε αρχικά.

Μιλώντας για την σημερινή συνάντηση – συζήτηση ανέφερε:

«Η σημερινή εκδήλωση είναι συζήτηση – γιορτή της δημοκρατίας που θα σπάσει κάθε μηχανισμό και θα δείξει ότι επιστρέφουμε γιατί είναι ανάγκη να επιστρέψουμε και ο κόσμος μας θέλει γιατί έχει ακόμα στις μνήμες του τι έχει κάνει το ΠΑΣΟΚ».

Μιλώντας για την τηλεργασία και για την καινοτομία που είχε φέρει το ΠΑΣΟΚ:

«Βλέπουμε γύρω μας το έργο του ΠΑΣΟΚ το έργο της Ευρώπης και αυτό μου δίνει την ευθύνη για το πως θα στήσουμε τις μεταρρυθμίσεις στην χώρα μας για την νέα εποχή».

Για την πανδημία και για τους αρνητές:

«Εμπιστεύομαι όπως εμπιστευόμουν πάντα την επιστήμη, έχουμε πλέον την ιδεολογία της άρνησης, αρνούνται τα πάντα από τα εμβόλια μέχρι και το κοινωνικό κράτος, και αυτό μας έχει καθυστερήσει από το να επανέλθουμε” Μιλώντας για υποχρεωτικό εμβολιασμό τόνισε ότι” πρέπει να γίνει υποχρεωτικός σε συγκεκριμένους τομείς αλλά στους άλλους τομείς που δεν έχουνε άμεση επιρροή να μην είναι υποχρεωτικός και να παρθούν τα κατάλληλα μέτρα προστασίας».

Σειρά στο βήμα για να χαιρετίσει την συζήτηση πήρε ο Γιάννης Μεϊμαρόγλου ο οποίος μίλησε για την κρισιμότητα των εκλογών του ΠΑΣΟΚ και του ΚΙΝΑΛ. Από το βήμα της εκδήλωσης επιτέθηκε στους υποψήφιους του ΠΑΣΟΚ, πλην του Λοβέρδου, τονίζοντας ότι μόνο ο Λοβέρδος κοιτάει το καλό του Κινήματος και της Ελλάδας.

«Ο ρόλος της δημοκρατικής μας παράταξης πρέπει να είναι καθοριστικός» , τόνισε ο Μεϊμαρόγλου μιλώντας για το αύριο του ΚΙΝΑΛ – ΠΑΣΟΚ. «Πολλά κομματικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ αναζήτησαν στέγη στον ΣΥΡΙΖΑ και θέσεις εξουσίας πληγώνοντας το ΠΑΣΟΚ το οποίο έχασε πολλά ικανά στελέχη» ανέφερε ο κ Μεϊμαρόγλου εξαπολύοντας επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ τονίζοντας ότι κυβέρνησε την χώρα με λαϊκισμό.

Ο κ. Κωνσταντινιδης με την σειρά του εξέφρασε την στήριξη του στον Ανδρέα Λοβέρδο, τονίζοντας ότι είναι ο μόνος που έφερε την προγραμματική συζήτηση για το αύριο μέσα στο συνέδριο. Ο κ. Κωνσταντινίδης έκανε αναφορά και για τα ΜΜΜ τονίζοντας ότι η Θεσσαλονίκη βασανίζεται από τον ΟΑΣΘ εδώ και 4 χρόνια με ευθύνη και τον δύο κυβερνήσεων, ενώ τόνισε ότι είναι πολύ σοβαρό θέμα να υπάρχει δημόσια κρατική συγκοινωνία.

Δείτε επίσης: ΚΙΝΑΛ: Οργή για το δημοσίευμα που αναφέρεται στη Φώφη Γεννηματά – Τι απαντούν τα στελέχη του