Καιρίδης: «Ο Ερντογάν ξεπέρασε κάθε περιθώριο θράσους στον ΟΗΕ» (audio)

«Όταν εφαρμόζεται μια μεγάλη μεταρρύθμιση υπάρχουν αντιδράσεις» ανέφερε ο βουλευτής

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Καιρίδης μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά 90,1 Fm και μιλώντας για την απεργία στα ΜΜΜ είπε ότι είναι «απαράδεκτο το γεγονός ότι η απεργία στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς εξαγγέλθηκε την τελευταία στιγμή».

Επιπλέον, είπε πως πρέπει να μπει μια τάξη στο βαθμό που έχουμε παρανομίες για όσους αγνοούν τον νόμο. Σε ότι αφορά την Πανεπιστημιακή Αστυνομία, τόνισε πως «θα πρέπει να δώσουμε ένα τράτο, καθώς όταν εφαρμόζεται μια μεγάλη μεταρρύθμιση υπάρχουν αντιδράσεις».

Έπειτα είπε πως κάνει κακό στον ΣΥΡΙΖΑ να υιοθετεί ακραίες μειοψηφίες.

Όπως ανέφερε ο κ. Καιρίδης ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ξεπέρασε κάθε περιθώριο θράσους και ότι έχει παραβιάσει κάθε έννοια δικαίου. Παράλληλα τόνισε ότι ο Ερντογάν μέσω του μεταναστευτικού θέλει να δείξει ότι είναι ανθρωπιστής.

Ο κ. Καιρίδης συνέχισε λέγοντας ότι ο Τούρκος πρόεδρος έχει δημιουργήσει μια κρίση στο μεταναστευτικό έτσι ώστε να βγει από το αδιέξοδο, ενώ υπογράμμισε ότι οι ένοπλες δυνάμεις και η ελληνική διπλωματία εξουδετερώνουν τουρκικές προβοκάτσιες, ενώ εκτίμησε ότι η Τουρκία δεν μπορεί να κάνει ένα άμεσο πλήγμα.

Δείτε επίσης: Οικονόμου για ομιλία Ερντογάν στον ΟΗΕ: Χυδαία προπαγάνδα και fake news