Καλαφάτης: Να εμβολιαστούμε για να προστατευτούμε, να κρατήσουμε ανοιχτή την κοινωνία και ελεύθερη την οικονομία

Στην Επίσημη Δοξολογία για την έλευση του Νέου Έτους, στον Ιερό Ναό της Του Θεού Σοφίας, ως Εκπρόσωπος της Κυβέρνησης, βρέθηκε ο Υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας και Θράκης

«Είναι ανάγκη να αξιοποιήσουμε όλοι το προνόμιο που μας χάρισε η επιστήμη, να εμβολιαστούμε και να πείσουμε όσους διστάζουν ακόμη. Για να προστατεύσουμε τη ζωή μας και τη ζωή των ανθρώπων που αγαπάμε. Να κρατήσουμε ανοιχτή την κοινωνία και ελεύθερη την οικονομία», υπογραμμίζει ο Υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας και Θράκης Σταύρος Καλαφάτης, σε ανάρτηση που έκανε, το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, στο Facebook, για το νέο έτος.

propoli

Η επίμαχη ανάρτηση του κ. Καλαφάτη:

«Η νέα χρονιά ξεκινά με δυσκολίες και αβεβαιότητες. Με παγκόσμιες προκλήσεις -και κυρίως η υγειονομική και η ενεργειακή κρίση- επηρεάζουν ήδη και τη χώρα μας. Έχουμε, ωστόσο, τη σιγουριά ότι δεν κρατήσουν πολύ. Ότι το 2022 θα φέρει το τέλος της πανδημίας και θα επαναφέρει την κανονικότητα σε ολόκληρο τον κόσμο.

Είναι, ωστόσο, ανάγκη να αξιοποιήσουμε όλοι το προνόμιο που μας χάρισε η επιστήμη, να εμβολιαστούμε και να πείσουμε όσους διστάζουν ακόμη. Για να προστατεύσουμε τη ζωή μας και τη ζωή των ανθρώπων που αγαπάμε. Να κρατήσουμε ανοιχτή την κοινωνία και ελεύθερη την οικονομία.

Βάλαμε, στο διάστημα που πέρασε γερά θεμέλια για τη συνέχιση της ανάπτυξης που ήδη πετύχαμε και τη διάχυση των καρπών της σ΄ολόκληρη τη χώρα, σ΄ολόκληρη την κοινωνία. Μπορούμε έτσι να προχωράμε με σιγουριά στις προσδοκίες μας. Για ατομική προκοπή και συλλογική πρόοδο.

Προχωρούμε με στερεά βήματα ώστε η Θεσσαλονίκη, η Μακεδονία και η Θράκη ν΄αποκτήσουν νέα έργα και υποδομές, νέες επενδύσεις, περισσότερες και καλύτερα αμειβόμενες θέσεις δουλειάς. Καλύτερες συνθήκες στην καθημερινότητα όλων.

Προχωρούμε με εθνική αυτοπεποίθηση και περηφάνια, που θα πάει την Πατρίδα μας πιο ψηλά, διασφαλίζοντας τα δίκαια και τα δικαιώματά μας, στη γη και τις θάλασσές μας.

Καλή Χρονιά και χρόνια πολλά σε όλες και όλους. Με υγεία πάνω απ΄ όλα. Και κάθε καλό για την καθεμιά και τον καθένα».

Δείτε επίσης: ΥΠΕΝ: Το σχέδιο για την προστασία του περιβάλλοντος το 2022

Loading