EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Καμμένος: «Θα απαντήσει σύντομα για τους διαλόγους ο Τσίπρας»

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, παραχώρησε το πρωί της Πέμπτης (2/7) έκτακτη συνέντευξη Τύπου, με σκοπό να απαντήσει στα δημοσιεύματα που τον εμπλέκουν σε διαλόγους.

«Κάποιοι έχουν στήσει διαλόγους που με εμπλέκουν σε δήθεν εγκληματικές οργανώσεις και για τους οποίους θα διερευνήσει την υπόθεση η Δικαιοσύνη», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Μετά την αποχώρηση των Ανεξάρτητων Ελλήνων από την κυβέρνηση διαφωνώντας με τη συμφωνία των Πρεσπών, επέλεξαν κάποιοι συγκεκριμένοι να πλήξουν την τιμή και την υπόληψή μου. Είμαι υποχρεωμένος να απαντήσω δημόσια. Θα απαντώ με στοιχεία βγάζοντας έγγραφα στο Twitter», ανέφερε ο Πάνος Καμμένος και πρόσθεσε:

«Μετά από τα πρωτοσέλιδα του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Μαρινάκη, των… παραπολιτικών τους εταίρων και των συνεταίρων τους, κατέθεσα προς την Εισαγγελέα Διαφθοράς ερωτήματα τα οποία αφορούσαν το σύνολο των υποθέσεων για τις οποίες υπήρχαν δημοσιεύματα ή ακόμα και υπονοούμενα, ερωτώντας μεταξύ άλλων και τη δικογραφία για τα κυκλώματα της Ελληνικής Αστυνομίας και τους μηχανισμούς ελέγχου που κάποιοι προσπάθησαν να με εμπλέξουν».

«Δεν υπήρξε ποτέ έρευνα που να αφορά εμένα ή τη σύζυγο μου»

Ο κ. Καμμένος συνέχισε λέγοντας: «Επίσης, ζήτησα να μάθω εάν υπάρχει οποιαδήποτε κλήση για ανάμειξή μου στην υπόθεση που έχει να κάνει με αυτή τη δικογραφία ή άλλη δικογραφία και βεβαίως εάν υπάρχει οποιαδήποτε ανάμειξη δική μου ή της συζύγου μου σε κάποια από τις δικογραφίες. Η επίσημη απάντηση είναι ότι απορρίπτει το αίτημα για χορήγηση της δικογραφίας καθόσον οι αιτούντες δεν έχουν κληθεί στο πλαίσιο της διενεργούμενης προκαταρκτικής εξέτασης για οποιοδήποτε αδίκημα. Άρα, οι απαντήσεις είναι ότι δεν υπήρχε ποτέ έρευνα που αναφορά το πρόσωπό μου ή τη σύζυγό μου και τις δύο αυτές υποθέσεις».

«Ο όμιλος των Παραπολιτικών κάνει σεξιστικές επιθέσεις στη σύζυγο μου»

Ο κ. Καμμένος επεσήμανε επίσης, ότι «ο όμιλος των Παραπολιτικών επέλεξε να δημοσιοποιήσει διαλόγους με σκοπό να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη. Είναι ο όμιλος που ακόμα και τώρα με την καμπάνια του κορονοϊού, πήρε ένα εκατομμύριο ευρώ από το κράτος. Οι δε καταδικαστικές αποφάσεις εναντίον τους ανέρχονται στα 100.000 ευρώ τους τελευταίους μήνες, την ίδια ώρα που προβαίνουν σε σεξιστικές επιθέσεις κατά της συζύγου μου, δικηγόρου Ελένης Τζούλη».

«Θα απαντήσει πολύ σύντομα ο Τσίπρας για τους διαλόγους»

Αναφερόμενος στον πρώην πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, σημείωσε ότι «μπορεί με τον Αλέξη Τσίπρα να διαφωνήσαμε για τη Συμφωνία των Πρεσπών και να έφυγα από την κυβέρνηση, αλλά ήταν ένας θεσμικός πρωθυπουργός που δεν θα επέτρεπε ποτέ ούτε να γίνονται τέτοιου είδους συζητήσεις σαν αυτές που ακούμε τις τελευταίες ημέρες, ούτε να υπάρχει τέτοιο ύφος και ήθος. Πιστεύω ότι πολύ σύντομα εάν ερωτηθεί, θα απαντήσει.

«Γιατί δεν αναφέρουν στον Όμιλο για τον Παπαχρήστο;»

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον Σπύρο Παπαχρήστο:

«Το ερώτημα όμως είναι, εάν αυτοί που αποκαλύπτουν αυτό το διάλογο, αποκαλύπτονται ότι οι ίδιοι έχουν στήσει και παραδικαστικό κύκλωμα. Προσπάθησαν να με μπλέξουν λόγω της κουμπαριάς μου με τον δολοφονημένο Σπύρο Παπαχρήστο (του έχω βαφτίσει το παιδί).

Ο άνθρωπος αυτός είχε εξουδετερώσει κύκλωμα ναρκωτικών μέσα στις Ένοπλες Δυνάμεις. Μέχρι και την ημέρα της δολοφονίας του, ο μακαρίτης Παπαχρήστος ήταν επικεφαλής ασφαλείας της μεγαλύτερης εφοπλιστικής οικογένειας της Ελλάδος και ουδέποτε είχε καταδικαστεί με τέτοιες υποθέσεις διαφθοράς.

Επειδή, όμως, ο συγκεκριμένος όμιλος προσπαθώντας να εμπλέξει εμένα έθεσε τις κοινωνικές σχέσεις ως κατηγορητήριο, θα σας αποκαλύψω σήμερα ότι ο μακαρίτης ήταν ο άνθρωπος που οργάνωσε την  ασφάλεια του κ. Μαρινάκη.

Μάλιστα, τον συνόδευε στην Άπω Ανατολή για την παραλαβή πλοίων, στα γήπεδα της Αγγλίας και στις κοινωνικές σχέσεις και στις συναντήσεις με πολιτικά πρόσωπα. Γιατί δεν αναφέρουν στον Όμιλο πού εργαζόταν ο Παπαχρήστος μέχρι τότε;».

«Ο Δημήτρης Καμμένος ήταν τρόφιμος των κύκλων του Πειραιά»

Αναφορικά με βουλευτή των ΑΝΕΛ «που δήθεν είναι στους περίφημους διαλόγους», ο επικεφαλής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων είπε:

«Μαθαίνω ότι πρόκειται για τον Δημήτρη Καμμένο. Ήταν ο βουλευτής εκείνος που φεύγοντας από την Κ.Ο. των ΑΝΕΛ, ανέτρεψε την κοινοβουλευτική μας παρουσία, διέλυσε την Κοινοβουλευτική Ομάδα μας και ήταν από τους τρόφιμους των γνωστών κύκλων του Πειραιά και πολύ κοντά στον… πριβέ υπεύθυνο αγιασμών-εξορκισμών της περιοχής».

Δείτε επίσης: Στην Κέρκυρα σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας

Loading