Καραμέρος: «Δεν υπάρχει εμφύλιος σπαραγμός ούτε διάσπαση»

Για τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη μίλησε ο Γιώργος Καραμέρος.

«Δεν έχει υπάρχει εμφύλιος σπαραγμός ούτε διάσπαση ούτε διάλυση» τόνισε στον ΣΚΑΪ ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Καραμέρος μιλώντας για την επόμενη ημέρα στο κόμμα μετά την εκλογική αναμέτρηση που ανέδειξε πρόεδρο τον Στέφανο Κασσελάκη.

propoli

«Δεν μπορώ να προεξοφλήσω την στάση κάθε μέλους», διευκρίνισε, και πρόσθεσε πως «υπάρχει πολύ δουλειά για τον νέο πρόεδρο. Μπροστά μας έχουμε ενδιαφέρουσες προκλήσεις».

Ερωτηθείς εάν ο νέος πρόεδρος έχει τη νομιμοποίηση από τα μέλη για να προχωρήσει σε αλλαγές, απάντησε πως η νέα μέρα στο ΣΥΡΙΖΑ «έχει την έννοια της συμπερίληψης, ενός ανοιχτού κόμματος όπου όλοι μπορούν να αισθάνονται άνετα».

«Πρέπει όλοι να κοιτάμε προς την ίδια πλευρά, και προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια σημαντική διαφοροποίηση», τόνισε και πρόσθεσε πως «κανείς δεν έχει πάρει λευκή επιταγή».

Αναφορικά με τον κ. Κασσελάκη ανέφερε ότι είναι «πολύ πρακτικός και ρεαλιστής, χρειάζεται κάποιο διάστημα προσαρμογής, υποχρέωσή μας είναι να τον στηρίξουμε και ο εγγυητής της ενότητας παραμένει ο κ. Τσίπρας».

Απατώντας στις δηλώσεις του κ. Τζουμάκα που χαρακτήρισε τον Στέφανο Κασσελάκη πρόεδρο με ημερομηνία λήξης είπε ότι «δεν έχουμε χρόνο να σταματήσουμε να απολογούμαστε για συμπεριφορές», καταλήγοντας ότι ήταν συγκριτικό πλεονέκτημα του νέου προέδρου που μίλησε για «πατριωτική αριστερά».

Δείτε επίσης: ΣΥΡΙΖΑ: Τάσεις φυγής για κορυφαία στελέχη – Η εκλογή Κασσελάκη προκάλεσε σοκ στην «Ομπρέλα»

Loading